Szűrés

A(z) MWC kulcsszót tartalmazó cikkek

A POCO két új terméket is bemutatott Barcelonában

2022. február 28. -

A POCO új termékeket mutatott be a legjelentősebb nemzetközi mobilipari kiállításon, az MWC (Mobile World Congress) Barcelona 2022 eseményen: a POCO X4 Pro 5G és a POCO M4 Pro telefonokat. Az MWC megújult fókusszal és lendülettel, a legújabb innovációk átfogó bemutatásával hangol az előttünk álló évre. A mostani volt a POCO első hivatalos bemutatkozása az MWC-n.

Tovább

A HONOR bejelentette az új HONOR MAGIC4 széria nemzetközi elérhetőségét az MWC-n

2022. február 28. -

A HONOR ma bemutatta új prémium termékcsaládját a Mobile World Congress 2022 rendezvényen. A HONOR csúcskategóriás okostelefon-családjának legújabb tagja a vadonatúj HONOR Magic4 széria, amelyet HONOR Magic4 és HONOR Magic4 Pro okostelefonok alkotnak. A legújabb készülékek vezető technológiával büszkélkedhetnek, amelyek áttörést jelentenek a dizájn, a kijelző, a fényképezés és videózás, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. A HONOR bemutatta továbbá a HONOR Watch GS 3 okosórát és a HONOR Earbuds 3 Pro fülhallgatót, bővítve okoseszközeinek portfólióját.

Tovább

Okostelefonokkal, tabletekkel és CPE egységekkel bővíti kínálatát a TCL

2022. február 28. -

A TCL, a kijelző technológia és a megfizethető, prémium okos eszközök előharcosa számos új készülékről rántja le a leplet a 2022-es Mobil Világkongresszuson (MWC). A TCL küldetésének tekinti, hogy mindenki számára biztosítsa az 5G kapcsolatot, ezt szem előtt tartva jelenti be a TCL 30 Sorozatának öt okostelefonnal történő bővítését, beleértve egy funkciókkal teli 5G modellt. Három új táblagép is debütál, többek között a TCL innovatív NXTPAPER család legújabb tagja és a TCL TAB 10s 5G is. A kapcsolódás terén vezető pozícióját megszilárdítva, a TCL három új CPE berendezést is piacra dob, ideértve a LINKHUB 5G-t, a hatékony 5G routert, mely több száz készüléket képes összekapcsolni különböző környezetekben. 

Tovább

A Galaxy S21 Ultra 5G lett a legjobb okostelefon

2021. július 1. -

A Samsung Galaxy S21 Ultra 5G csúcskészüléke nyerte a Legjobb Okostelefon kategória fődíját a 2021-es Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress). Az évente megrendezett Global Mobile Awards díjkiosztón az okostelefonok hardveres- és szoftveres megoldásait, valamint kapcsolódó szolgáltatásait vizsgálják, és a leginnovatívabb készülékeket tüntetik ki a szakértők. 

Tovább