Szűrés

A(z) MWC kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Xplora modellek a gyerek okosórák piacán

2022. március 4. -

Az Xplora Technologies ("Xplora"), a piacvezető gyerek okosóra márka három új okosóra modellt jelentett be a barcelonai kiállításon, melyek 2022-ben kerülnek forgalomba: az új X6, az Xplora sikeres, prémium kategóriás okosórájának, az X5 Play-nek a következő generációja, az XGO3 óra pedig egy jelentősen továbbfejlesztett, belépő szintű modell. Emellett az Xplora bemutatta az X6 Pro-t is: az élvonalbeli, csúcskategóriás modell egyedülálló felhasználói élményt kínál. Az X6 és az X6 Pro modellek az Xplora saját fejlesztései, Qualcomm Snapdragon Wear chipsettel – fókuszban a nagy teljesítménnyel és a szülők számára adható nyugalom biztosításával.

Tovább

Felforgatja a mobil piacot a ZTE Blade V40 Pro

2022. március 4. -

Hétfőn startolt el a barcelonai MWC 2022 technológiai szakkiállítás. A világ legnagyobb mobil börzéjén bemutatkozott a ZTE Blade család legújabb generációjához tartozó Blade V40 Pro is. 

Tovább

Percek alatti töltés az OPPO új megoldásaival

2022. március 2. -

A Barcelonában megrendezett Mobile World Congress 2022 szakkiállításon az OPPO bemutatta a 150 W-os SUPERVOOC with Battery Health Engine és a 240 W-os SUPERVOOC gyorstöltési technológiákat.

Tovább

Új Szuperkészülék-koncepciót mutatott be a Huawei

2022. március 1. -

A Huawei bemutatta legújabb, Super Device koncepcióját, amely újabb szintre emeli a gyártó okoseszközei közötti gördülékeny, gyors együttműködést, jelentősen megkönnyítve az irodai munkafolyamatokat. A szoftveralapú megoldással az eddiginél több eszköz szimultán összekapcsolása válik lehetségessé. Többek között pillanatok alatt átrakhatók a fájlok okostelefonról a PC-re, a tablet használható a számítógép monitorjaként, és valós időben követhetjük a számítógép kijelzőjén az okosceruzával készített rajzot is. 

Tovább