Szűrés

A(z) munka kulcsszót tartalmazó cikkek

A Nokia PureView kamerák atyja átnyergelt az Apple-hez

2014. május 12. -

Ari Partinen, a Nokia képalkotással foglalkozó divíziójának vezetője a Twitteren osztotta meg követőivel a hírt, hogy az Apple-nél építi tovább karrierjét. Rögtön felmerül a kérdés: jöhetnek a brutális kamerákkal felvértezett iPhone-ok?

Tovább

Rekordot döntött az idei Dolgozz Otthonról Nap

2014. május 10. -

Rekordszámú támogató, több mint 150 cég és 4000 munkavállaló csatlakozott idén a Telenor és a Microsoft kezdeményezésére létrejött Dolgozz Otthonról Naphoz.

 
Tovább

A Telenor előfizetői korlátok nélkül netezhetnek a Dolgozz Otthonról Napon

2014. május 6. -

A propelleres szolgáltató és a Microsoft 2014-ben is egy szombati munkanapra hirdette meg a Dolgozz Otthonról Napot. A rugalmas munkavégzést népszerűsítő akció keretében a Telenor minden előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést biztosít május 10-re.

Tovább

Toshiba Z-sorozat - tartós, könnyű notebookok üzletembereknek

2013. október 16. -

A Toshiba bemutatta legújabb, Z-sorozatú laptopjait, melyeket kifejezetten üzleti felhasználók számára terveztek. A Portégé Z30, Tecra Z40 és Tecra Z50 modelleket a letisztult forma, az egy feltöltéssel akár egy teljes munkanap alatt is üzemképes, nagy kapacitású akkumulátor és az egységes dokkolócsatlakozó jellemzi, így az eltérő igényeknek megfelelő modellek azonos dokkolóval is használhatók. 

Tovább