Szűrés

A(z) e-sport kulcsszót tartalmazó cikkek

Az e-sport világ meghódítására készül az AGON by AOC és a Red Bull

2023. április 24. -

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – és a Red Bull 2023-ban ismét összefogott, hogy egy csapásra meghódítsák az e-sport világát. A partnerség 2019-re nyúlik vissza, és azóta folyamatos sikernek örvend, mivel mindkét márka még több izgalmat és mozgalmasságot nyújt a gaming közösségnek világszerte.

Tovább

Elrajtolt a K&H e-sport versenysorozata

2023. március 9. -

1 millió forintos összdíjazással és nemzetközi kapcsolódással 2023-ban is elstartolt a K&H Egyetemi E-sport Kupa versenysorozat. A márciusban hétről hétre zajló küzdelemben nyolc magyar egyetem csapatai a League of Legends, a Valorant, valamint a Rocket League játékok platformján mérik össze tudásukat.

Kulcsszavak: HUNESZ, e-sport,
Tovább

E-sport-eseményen debütál az LG legújabb UltraGear monitora

2023. január 23. -

Az LG Electronics (LG) legújabb UltraGear gaming monitora, a 25GR75FG lett a 2023-as League of Legends EMEA Championship (LEC) hivatalos kijelzője. Az új készülék az LEC-szezon kezdetén debütál, ahol a régió legjobb csapatainak játékosai játszanak majd rajta a bajnoki címért. Az LG az UltraGear márka révén továbbra is szoros partnere a világ egyik legnépszerűbb e-sport-ligájának, és elkötelezett a sportág nemzetközi fejlődésének elősegítése mellett.

Tovább

A Rapid Ninjas nyerte a Legion Legends Valorant-döntőjét!

2023. január 17. -

A Rapid Ninjas a Valorantban, a Legion Honvéd pedig a LoL döntőn aratott győzelmet a Legion Legends versenysorozat záró fordulójában. A versenyen 115 csapat több mint 400 mérkőzést játszott, összesen 128 órán keresztül. A szurkolók a buzdítás mellett cosplay versenyen, reflexjátékban és 1v1 mérkőzéseken is részt vehettek. A két népszerű tartalomgyártó, Blackii és Kittinaa közönségtalálkozóján szintén nagy volt az érdeklődés, az aktivitások legjobbjai pedig értékes nyereményekkel térhettek haza. 

Kulcsszavak: Legion Legends, e-sport
Tovább