Szűrés

A(z) e-sport kulcsszót tartalmazó cikkek

A hazai E-sport Grassroots mozgalmak támogatása

2023. október 31. -

Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Magyar E-sport Szövetség szervezésében a HUNESZ- ESTB konferencia, a Magyar Sport Házában.

Tovább

A Sony bemutatja az új INZONE Buds gaming fülhallgatót

2023. október 13. -

A Sony bejelentette az INZONE Budst – az új, truly wireless gaming fülhallgatókat, amelyeket a Sony híres hangtechnológiájával fejlesztve a győzelemre tervezték. Az INZONE Buds a személyre szabott hangzásnak, a páratlanul hosszú, 12 órás akkumulátor-üzemidőnek és az alacsony késleltetésnek köszönhetően a PC-s és konzolos játékosok számára egyaránt magával ragadó játékélményt nyújt.

Tovább

Kutatás az e-sportról

2023. augusztus 24. -

Alig pár év alatt jelentősen megugrott itthon az e-sport ismertsége. A hazai bajnokságot támogató K&H felmérése alapján az emberek többsége már ismeri és kapcsolatban is van a sportnak ezzel az ágával. Igaz, a többség tévesen még mindig úgy véli, hogy a hagyományos és e-sportnak nem sok köze van egymáshoz.

Kulcsszavak: e-sport
Tovább

Az AGON by AOC tovább bővíti a FURIA támogatását

2023. július 19. -

A világ egyik vezető, gaming monitorokat* és informatikai tartozékokat forgalmazó márkája – az AGON by AOC – örömmel jelenti be, hogy kibővíti a FURIA e-sport csapatnak nyújtott szponzorációt. A São Paulo városában a szervezet kezdeményezésére helyileg elindított együttműködés globális szintre lép, tükrözve a FURIA e-sport csapat dinamikus növekedését és egyre nagyobb népszerűségét.

Kulcsszavak: e-sport, FURIA, AGON by AOC
Tovább