Szűrés

A(z) e-sport kulcsszót tartalmazó cikkek

Remek játékkal harmadik lett a Magyar E-sport Válogatott Rocket League csapata

2023. július 4. -

Szenzációs teljesítménnyel bronzérmet szerzett a Magyar E-sport Válogatott Rocket League együttese az Európa Játékok idén debütált E-sport Bajnokságán (#EGE23), amely június 28. és július 2. között zajlott Katowicében. Nemzeti kiválóságaink, a K&H MNEB Hungarian Open Rocket League bajnokaként érkeztek a versenyre és első helyen jutottak tovább a csoporkörből, veretlen menetelésüket pedig csupán a legmagasabb ligában edződött, profi játékosokkal felálló angol válogatott tudta megállítani.

Tovább

Megkezdődtek az e-sport versenyek Lengyelországban

2023. június 28. -

Megkezdi szereplését a Magyar E-sport Válogatott az Európa Játékok idén debütáló E-sport Bajnokságán (#EGE23), amely június 28. és július 2. között zajlik Katowicében. Nemzeti kiválóságaink valamennyi versenyszámban, a női és férfi eFootball 2023 platformján és a Rocket League játékban is megmérkőznek kontinensünk legjobbjaival az e-sport történelmi eseményen. Ez utóbbiban a K&H MNEB kupagyőztes Budapest Five csapatnak szurkolhatunk. Jelenleg világszerte kevés a női e-versenyző, ezért a K&H Csoport, a magyar e-sport válogatott stratégiai partnere kiemelt jelentőségűnek tartja, hogy Nagy „Kriszti” Krisztina személyében a női e-fociban is képviselteti magát Magyarország.

Tovább

Dübörög az e-sport Magyarországon

2023. június 16. -

2023-ra immár 810 ezer főre nőtt az e-sport-játékokkal játszók száma Magyarországon a Reacty Digital országos reprezentatív közvélemény-kutatása szerint. Az idén áprilisban a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ), Esportmilla és az Esport1 együttműködésével készített felmérésből az is kiderül, hogy a magyar e-sport-bázis költése elérte a 70 milliárd forintot, vagyis az  áremelkedések miatt elmaradó vásárlások ellenére is emelkedett. Az e-sport ismertsége és népszerűsége tehát továbbra is folyamatosan növekszik hazánkban.

Kulcsszavak: e-sport, Reacty Digital
Tovább

Díjesővel jutalmazták az e-sport kiválóságait

2023. április 25. -

Átadták a K&H Az Év E-sportolója díjakat 2023. április 22-én, a Magyar Sport Házában. Közel 90 jelölt közül 21 kategóriában 26 díjazott nyerte el az elismerést az e-sportban az elmúlt évben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért a szakmai zsűri döntése és a közösségi szavazatok alapján. Az Év Felfedezettje Varga Bende „BendeJuice” lett, aki a Magyar E-sport Válogatott tagjaként az eFootball 2023 versenyjátékban már biztosan részt vesz a 2023. szeptemberi 15-ei IESF Világbajnokságon.

Tovább