Szűrés

A(z) Honor kulcsszót tartalmazó cikkek

Már itthon is beszerezhető a Honor 20-as szériájának legifjabb tagja

2020. július 28. -

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor 20e már Magyarországon is elérhető. A készülék hátlapján tripla kamerarendszer található, ami egy f1.8 fényerejű, 24 MP-es főkamerából, valamint egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es kamerából áll. A főkamerát mesterséges intelligencia segíti, ami a képet valós időben hozzárendeli az alapértelmezett témák egyikéhez, és automatikusan ahhoz igazítja a végeredményt.

Tovább

Hamarosan elérhető az első Wi-Fi 6 Plus HONOR router

2020. július 23. -

A Honor bejelentette a Honor Router 3-mat, mely a Honor sok más okoseszközéhez hasonlóan egy intelligens eszközökön keresztül összekapcsolt világ megalkotását támogatja. A márka első Wi-Fi 6 Plus szabványnak megfelelő routere Gigahome Wi-Fi 6 chipsettel, kétmagos, 1,2 GHz-es CPU-val érkezik, és gyors, stabil kapcsolatot biztosít. 

Tovább

Újabb Honor telefonokra érhető el frissítés

2020. július 5. -

A Honor bejelentette, hogy az Android 10 és az EMUI 10.0 frissítés a márka két korábbi, 2018-ban piacra dobott telefonjára, a Honor 10-re és a Honor View 10-re is elérhető.

Tovább

Frissítéseket és új készüléket is bemutatott a Honor

2020. június 23. -

A Honor okostelefon és okoszeszköz márka a mai napon bejelentette új okostelefonját, a Honor 9A-t, amely App Gallery-vel érkezik. A Honor az új készülék mellett a Honor Choice termékcsalád új fülhallgatójáról, valamint a Honor Magic Earbuds és a Honor MagicWatch 2 új frissítéseiről is hírt adott.

Tovább