Szűrés

A(z) Honor kulcsszót tartalmazó cikkek

Szeptember 1-től Magyarországon is elérhető a Honor MagicBook 14

2020. augusztus 31. -

A Honor bejelentette, hogy a Honor MagicBook 14 Magyarországon is elérhető lesz szeptember 1-től. A vékony és könnyű készülék akár 10 órás használatot biztosít egy feltöltéssel* , FullView kijelzőjét pedig mindössze 4,8 milliméteres káva veszi körül, és közvetlen napfényben is jól látható.

Tovább

Az új HONOR fülhallgató összesítve akár 24 órányi zenelejátszást is lehetővé tesz

2020. augusztus 30. -

A Honor nemzetközi okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Choice True Wireless Earbuds hamarosan a magyar piacon is elérhető. A Honor Choice termékkategória olyan okoseszközöket takar, melyeket a Honor piacvezető gyártók közreműködésével készít sportoláshoz, szórakozáshoz, utazáshoz, és amelyek egységes felhasználói élményt nyújtanak a mindennapokban. Olyan fejlett technológiai megoldásokat alkalmaznak, mint például a Huawei HiLink, így használatuk átlátható és egyszerű. A Honor Choice termékcsalád az 1+8+N IoT stratégia része, középpontban az okostelefonnal, amihez nyolc otthoni okoseszköz, valamint partnereken keresztül értékesített termékek széles köre kapcsolódik.

Tovább

Tovább bővíti népszerű termékeinek kínálatát a Honor

2020. augusztus 11. -

A Honor a tavalyi évhez képest 34%-kal növelte márkaértékét a Kantar, a WPP és a Google közös kutatása alapján a kínai márkák rangsorában* , amivel az 50-es lista 21. helyén végzett. A hét ország több mint 420.000 felhasználójával készült kutatásban összesen 960 márkát vizsgáltak meg, és közülük hirdették ki a legjobb 50-et.

Kulcsszavak: Honor
Tovább

Extrém igénybevétel és szélsőséges körülmények között is működnek a Honor telefonok

2020. augusztus 3. -

A Honor a felhasználói élmény folyamatos javítása mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy termékei tartósak és megbízhatóak legyenek. A márka szigorú minőségi szabványokat határozott meg, melyek ellenőrzésére robotizált laboratóriumi tesztnek veti alá készülékeit a termékfejlesztés során és a piaci bevezetés előtt. A Honor okostelefonok ennek köszönhetően intenzív használat, szélsőséges időjárás vagy váratlan „telefonbalesetek” esetén sem hagyják cserben tulajdonosukat.

Tovább