Szűrés

A(z) Honor kulcsszót tartalmazó cikkek

Exkluzív Salvador Dalí virtuális kiállítás a Honor okoseszközeivel

2020. június 5. -

A Honor nemzetközi okotelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy elindítja Honor Academy programsorozatát. A kezdeményezés célja, hogy támogassa a felhasználókat a produktivitásban, a kreativitásban és új ismeretek elsajátításában, mindezt exkluzív oktatási és fejlesztési anyagokon keresztül. A program keretében a Honor számos online oktatási platformmal és kulturális intézménnyel működik együtt, így biztosítva különleges programokat a felhasználóknak.

Tovább

Magyarországra is megérkezett az új HONOR Band 5 Sport okoskarkötő

2020. május 22. -

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Band 5 Sport okoskarkötő már Magyarországon is elérhető. Az eszköz csuklón és lábfejen is hordható, így számos sportágat támogat részletes és pontos adatokkal. 

Tovább

A HONOR tovább gyarapítja okostermékekből álló kínálatát

2020. május 20. -

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy új termékportfólióval támogatja a hálózatba kapcsolt intelligens eszközök elterjedését, és ezek segítségével egy összekapcsolt világ megalkotását. Az újonnan bejelentett termékek közt megtalálható a Honor MagicBook Pro notebook, a Honor ViewPad 6 táblagép, a Honor Router 3, a HONOR Vision X1 okostelevízió-sorozat, a Honor Choice termékkategórián belül pedig számos háztartási kisgép. 

Tovább

Hazánkba is megérkezett a Honor két új mobilja

2020. május 15. -

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor 9X Lite és a Honor 8S 2020 készülékek május 15-től Magyarországon is elérhetőek. A stílusos okostelefonok Google szolgáltatásokkal és nagy méretű FullView kijelzővel érkeznek.

Tovább