Szűrés

A(z) okostévé kulcsszót tartalmazó cikkek

Az idei LG tévék a legújabb technológiáival, friss webOS okostévé-platformmal és személyre szabható funkciókkal érkeznek

2023. január 5. -

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon mutatja be új tévékínálatát, amelynek élén az eddigi legfejlettebb OLED széria áll. A vállalat legújabb OLED televíziói az önálló fénykibocsátásra képes pixelek által garantált prémium képminőséggel, kimagasló képfeldolgozási technológiákkal és minden eddiginél több intelligens funkcióval, valamint az LG webOS okostévé-platformjának továbbfejlesztett verziójával érkeznek — mindezzel pedig olyan házimozi-élményt kínálnak, amelyre csak az LG OLED készülékei képesek.

Tovább

Három hónapos akció LG okostévé-tulajdonosoknak

2022. december 16. -

Több mint nyolcvan országban – köztük Magyarországon is – három hónapig ingyenesen férhetnek hozzá az Apple TV+ streaming-szolgáltatáshoz az LG okostévék tulajdonosai* ; a népszerű, díjnyertes filmeket és sorozatokat már az év végi ünnepek alatt is elérhetik a feliratkozók. A decembertől érvényes akció az Apple TV+ szolgáltatásra újonnan regisztráló felhasználók számára elérhető, és minden olyan, 2018 és 2022 között kiadott, kompatibilis 4K és 8K LG Smart TV modellre vonatkozik, amelyeken az LG webOS 4.0, vagy későbbi verziójú okostévé-platformja fut. Az ajánlat érvényesítéséhez a felhasználóknak egy kompatibilis LG okostévén kell belépniük az Apple TV+ alkalmazásba, majd követni az ott megadott utasításokat.**

Tovább

Érdekességek a vasárnap kezdődő labdarúgó-világbajnokságról

2022. november 15. -

Tízből négy magyar követni fogja a november közepén induló labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit, még úgy is, hogy a magyar csapat nem képviselteti magát az eseményen – derült ki egy friss kutatásból. A Hisense felmérése szerint a legtöbb magyar tévén és családi vagy baráti körben nézi majd a meccseket, a résztvevő csapatok közül pedig a német és a spanyol válogatott a legnépszerűbb.

Tovább

Ingyenes Stadia Pro egyes LG okostévékhez

2022. augusztus 5. -

Az LG Electronics (LG) a Google Stadia-val együttműködve három havi ingyenes hozzáférést*  kínál a Stadia Pro platformhoz az LG okostévé-tulajdonosoknak. A promóciós lehetőség korlátozott ideig érhető el a legalább 5.0-ás webOS verziószámmal ellátott LG televíziókon**, abban a huszonkét országban***, ahol a Stadia, a Google felhőalapú játékplatformja hozzáférhető, köztük Magyarországon is.

Tovább