Dual SIM és wifi az új Nokia Asha 310 mobilokban

Kütyü Magazin - 2013. február 12.

A Nokia bevezeti az új Nokia Asha 310 készüléket, hogy a felhasználók még többet hozhassanak ki mobiljukból, kevesebbért. A Dual SIM képesség és a wifi-kompatibilitás együttesen biztosítják, hogy minimális költségek mellett a mobilélmény maximális lehessen. A Nokia Asha 310 számos applikációval és játékkal érkezik, ahogy az eddigi összes Nokia Asha készülék.

Egyszerű SIM-csere

A Nokia Easy Swap Dual SIM technológiája lehetővé teszi a SIM-kártyák közti egyszerű váltást, anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket: a Nokia Asha 310 készülékben a fő SIM az akkumulátor mögött kapott helyet, míg a második SIM-kártyának egy külső nyílást alakítottak ki, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy mindig a legkedvezőbb tarifacsomaggal rendelkező SIM-kártyájukat választhassák.

A Nokia Easy Swap Dual SIM technológiának köszönhetően egyedi profil rendelhető a SIM-kártyákhoz, öt különböző pedig el is menthető a készülékre. Sőt, a leendő Nokia Asha 310 tulajdonosok kijelölhetik, hogy a készülék mely SIM-et használja telefonáláshoz, SMS-íráshoz vagy mobilinternetezéshez.

Wifi: még több szabadság a mobilinternetezésben

A wifi-kapcsolattal rendelkező Nokia Asha 310 készülék gyors és egyszerű internethasználatot tesz lehetővé, legyen szó akár YouTube videók, akár a 40 ingyenes EA játék letöltéséről. Azzal, hogy a felhasználók ingyenes, otthoni vagy nyilvános, vezeték nélküli internet-hozzáférési pontok segítségével is csatlakozhatnak a világhálóra, nincsenek többé adatforgalmi korlátozásokhoz kötve.

A Nokia Asha 310 is az előre telepített Nokia Xpress Böngészővel érkezik, mely az adatok 90%-os tömörítésével a gördülékeny és gazdaságos internetezés élményét és a több ezer webes alkalmazáshoz való gyors hozzáférés lehetőségét biztosítja.

A wifis Nokia Asha 310 számtalan mobilinternetezési élményhez garantál hozzáférési lehetőséget, például a Nokia Áruházon keresztül:

Közösségi élmény

- az előre telepített Facebook és Twitter applikációkkal,

- folyamatos kapcsolattartás és csevegés az eBuddy azonnali üzenetküldő alkalmazással,

- hozzáférés a legnépszerűbb email szolgáltatásokhoz (Yahoo! Gmail).

 Felfedezés

- információgazdag és megbízható térképszolgáltatás az előre telepített, online és offline módban is működő Nokia Térképekkel,

- még több, akár a Facebook-on is megosztható, felfedezésre váró látványosság a Nokia Közelben alkalmazással,

- további olyan applikációk, mint a Foursquare, mely 125.000 másik alkalmazással együtt letölthető a Nokia Áruházból a Nokia Asha okostelefonokra.

Szórakozás

- nagyszerű, szabadon letölthető, YouTube videókkal,

- 40 EA játékkal, melyek ingyenesen letölthetők a Nokia Áruházból,

- exkluzív kaland, sport és életmód tartalmak a RedBull applikációval, mely szintén a Nokia Áruházból tölthető le.

 

 

„A Nokia Asha 310 az első olyan Nokia okostelefon, mely egyszerre kínál wifi-hozzáférést és Dual SIM képességet, ezzel kiemelkedő költséghatékonyságot biztosítva. Hiszen a SIM-kártyák váltogatásával a felhasználók mindig a számukra legkedvezőbb áron telefonálhatnak, a wifi pedig a szabadabb internetezés élményét nyújtja a hasonló árú okostelefonokhoz képest” – mondta Timo Toikkanen, a Nokia Mobile Phones ügyvezető alelnöke.

A Nokia Touch család legújabb tagja, a Nokia Asha 310 készülék 3”-es karcálló, kapacitív érintőképernyővel, 2 megapixeles kamerával, 4GB belső és 32GB-ra bővíthető külső memóriával érkezik egy gyönyörűen kialakított készüléktestben.

2013 első negyedévében kezdik meg a Nokia Asha 310 készülék értékesítését először Ázsiában, Indiában, a Közel-Keleten, Afrikában és Brazíliában, fekete, fehér és arany színekben, 102 dolláros adók és támogatások nélküli, becsült kiskereskedelmi áron.

 

 

 

Vissza