Smart Cover iPhone 5-höz - Miért ne?

Farkas Norman - 2012. november 19.

Jól tudjuk, hogy milyen hasznos és mutatós az iPad és Pad mini modellekhez elérhető Apple Smart Cover, mely nem csak óvja szeretett tabletünket, hanem a használatát is megkönnyíti. Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne, ha az iPhone 5 is büszkélkedhetne egy ilyen kiegészítővel?

Nos, az iPhone 5 még vár a rászabott Smart Cover megjelenésére, de egy ügyes dizájner, Adrien Olczak előre ment az időben és kreált egy koncepciót a kiegészítőről. Az alábbi fotót elnézve az iPhone 5 kifejezetten jól mutatna egy hozzá szánt okos takaróban, mely sem vastagabbá, sem pedig nehezebbé nem tenné, ugyanakkor "cuki" külsőt kölcsönözne neki, miközben gondoskodna a védelméről. És arról még nem is beszéltünk, hogy a Smart Cover egy hajtással állvánnyá alakítható.

Összességében tehát rengeteg érv szól egy iPhone 5-höz szánt Smart Cover megalkotása mellett, ám van egy nagy bökkenő: az Apple az iPad-ekkel ellentétben nem épített mágneseket az iPhone-ba, így esetében nem megoldható a Smart Cover elegáns rögzítése.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza