Újabb belépő szintű Windows Phone mobil érkezik: Samsung i8350 Omnia M

Farkas Norman - 2012. május 11.

A koreai gyártó hivatalosan leleplezte Omnia M nevű készülékét, mely 1GHz-es processzorral, 4 hüvelykes megjelenítővel és 5 megapixeles kamerával rendelkezik, így komoly újdonságokat nem tartogat, csupán növeli a platform alsó-középkategóriás képviselőinek számát.

A 121,6 x 64,1 x 10,5 milliméteres és 119 grammos jövevény külsejét és belsejét tekintve sem nevezhető innovatívnak. A 4 hüvelykes Super AMOLED érintőképernyővel, 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi- és 0,3 megapixeles előlapi kamerával, továbbá WLAN, Bluetooth és GPS modullal felszerelt Omnia M meghajtásáról egy 1GHz-es processzor gondoskodik, melyet 384MB RAM, valamint 4GB belső tárhely egészít ki. A microUSB csatalakozóval ellátott készülék HSDPA adatátviteli képességgel bír, a gyártó pedig olyan előtelepített alkalmazásokat kínál hozzá, mint az AllShare, vagy a ChatON.

A Windows Phone Refresh (korábbi nevén Tango) rendszerkövetelményeire szabott kütyüt egy 1500mAh kapacitású akkumulátorral látja el energiával.

A Samsung i8350 Omnia M az Európai piacon landol elsőként, később az Egyesült Államokba is megérkezik. A telefon várható ára egyelőre ismeretlen, de tudása viszonylag alacsony összeget sejtet.

[Forrás: Samsung]

Vissza