Lesz 4,8 hüvelykes iPhone?

Farkas Norman - 2013. január 23.

A legfrissebb pletykák szerint 4,8 hüvelykes kijelzővel és 12 megapixeles kamerával a fedélzetén, több különböző színben landolhat a piacon az Apple ez év végén, vagy 2014 elején debütáló okostelefonja.

Az Apple-t és riválisait tekintve az utóbbi időben kissé megváltozott a helyzet a mobilpiacon. Ugyan több éven át az amerikai gyártó diktálta a tempót, s mindig a konkurensek előtt tudott maradni néhány lépéssel, az iPhone 5 leleplezésekor egyértelművé vált, hogy trendteremtőből trendkövető szerepbe került a prémium termékeiről híres vállalat.

A friss pletykák szerint az Apple a jövőben sem áll ki a sorból, azaz továbbra is követi a többiek által kijelölt utat a jó eladási mutatók és a népszerűség érdekében. Ennek eredményeként születik majd meg az iPhone "Math", mely az orosz appledigger.ru szerint 4,8 hüvelykes, hat sornyi alkalmazásikon megjelenítésére alkalmas érintőképernyővel és 12 megapixeles kamerával, több különböző színben jelenik majd meg 2014 folyamán.

Az oldal munkatársai egy, az alábbi videón megtekinthető koncepciót is kreáltak az egyelőre csak képzeletben létező jövevényről.

Ami minket illet, kicsit nehezen hisszük el, hogy a felhasználói élményt elsődleges szempontnak tekintő Apple egy 4,8 colos, szinte tablet-okostelefon hibridnek minősülő iPhone modellel készül, mely ugyan rendelkezne néhány erénnyel a méretes megjelenítő miatt (bár akinek ez a fontos, vegyen tabletet), de nem lenne túl kényelmes használni a mindennapokban.

 

 

 

 

 

[Forrás: iDownloadBlog]

 

Vissza