Június 30-án érkezik a Huawei Honor 7 [Videó]

Czipperer Dia - 2015. június 17.

A hónap végén mutatja be a Huawei új mobilját, a Honor 7-et. A vállalat június 30-án tartja hivatalos sajtóeseményét. Már egy fontos részlet is kiderült a mobilról.

A Huawei sajtóeseményének meghívója már korábban jelezte, hogy a legújabb Honor üdvöske ujjlenyomat-olvasó támogatást kap. A készülék június 30-án mutatkozik be a nagyközönségnek.

A vállalat tegnap jelentette be hivatalosan is a modell érkezését, valamint azt is elárulták, hogy a készülék valóban a várva várt ujjlenyomat-olvasó szenzorral érkezik.

Már egy hivatalos promovideó is megjelent a Honor 7-ről, a rossz hír azonban az, hogy ez csak a kínai piacot célozza,  magát a felvételt is kínai nyelven készítették.

A készülék specifikációit egyelőre nem lehet biztosan tudni, csupán az előzetes pletykákra alapozhatunk, mely szerint a modell 5 hüvelykes (1080p) kijelzővel, 3 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájt belső tárhellyel érkezik, meghajtásáról pedig a Huawei saját Kirin 935-ös processzora gondoskodik majd. A készülék főkamerája 13 megapixeles, LED villanóval megtámogatott fényleső. A mobil fedélzetén pedig a Huawei Emotion 3.1-es felhasználói felületével megtámogatott Android 5.1-es Lollipop rendszer fut majd.
 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza