Pénztárcabarát mobil a Huawei műhelyéből – Honor 4c

Czipperer Dia - 2015. április 28.

A kínai okostelefongyártó, a Huawei frissítette Honor termékcsaládját. Az új modell a pénztárcabarát eszközök sorát erősíti a maga 129 dolláros árcédulájával.

A kínai Huawei bemutatta legújabb, pénztárcabarát mobilját, a Honor 4C-t, amely mindössze 129 dolláros árcédulával kerül majd forgalomba. A telefon több színben is elérhető lesz: fekete, kék, arany, rózsaszín és fehér árnyalatokban.

A telefon specifikációit illetően elég jó ár-érték arányú választásnek tűnik. A készüléket egy 5 hüvelykes (720 p) képernyővel látták el, meghajtásáért pedig egy nyolcmagos, 1,2 GHz órajelű HiSilicon Kirin 620 chipset fele. 2 gigabájt RAM-ot és 8 gigabájt tárhelyet kapott, utóbbi microSD-vel tovább bővíthető. Aksija sem tűnik rossznak, egy 2550 mAh-es példányt kapott, amellyel egy napnál egy kicsivel tovább bírhatja majd a strapát.

A készülék kamerája sem rossz, egy 13 megapixeles fő-, valamint egy 5 megapixeles előlapi fénylesővel látták el. Fedélzetén még egy korábbi Android, a 4.4 KitKat verzió fut az EM 3.0 felhasználói felülettel megtámogatva.


A telefon egyelőre Kínában lesz kapható a Tmall és a Vmall online kiskereskedelmi hálózatokban. Egyelőre azt nem tudni, mikor debütl más piacokon is a mobil.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza