50 milliós Galaxy S6 eladást várnak a Samsung háza tájáról

Czipperer Dia - 2015. március 20.

A Galaxy S6 az idei év egyik legjobban várt eszköze volt. Az MWC-n bemutatkozott modellre már az előrendelés fázisban is nagy kereslet mutatkozik, ennek alapján az eladások tekintetében is nagy számokat várnak az elemzők.

A The Korea Times korábbi információi szerint a Samsung új zászlóshajó mobiljai már az előrendelési időszakban nagy népszerűségnek örvendenek.  A Galaxy S6-ot 15, annak két oldalra lenyúló, hajlított kijelzővel szerelt edge kiadását pedig 5 millió példányban vették előjegyzésbe.

A tajvani DRAMeXchange / TrendForce becslései szerint pedig az értékesítési mutatók terén is nagy számot várnak idén. A jóslatok szerint a dél-koreai gyártó több mint 50 millió darabot is szállíthat majd legújabb mobiljaiból. Ez az egész évre lebontva nagyjából úgy oszlana meg, hogy a második negyedévben 22 millió, majd a harmadik és az utolsó negyedévben 12-12 millió darabot értékesítenének.

Ez túlmutat a CitiBank korábbi elemzésein, aki 46 millió darabot jósolt ebben az évben. Azt azért nem ért tisztázni, hogy az értékesítőkhöz szállított példányok nem a tényleges eladási mutatókról tanúskodnak, ráadásul ez a két modell összesített becsléseire vonatkozik.

 

 

Forrás: Phonearena.com; Kép: Übergizmo.com

Vissza