Ingyenes firmware frissítés ZyXEL Access Pointokhoz

Czipperer Dia - 2014. január 23.

A ZyXEL az elmúlt évben több mint duplájára növelte felhasználói számát az új NWA5120 szériával és az NWA300-N eszközével. A termékek képesek több mint 50 felhasználót ellátni egyszerre, firmware frissítése pedig lehetőséget nyújt a hálózati fejlesztések végrehajtására, elsősorban hoteleknek, szabadidő-központoknak és iskoláknak.

A készülékek megnövelt teljesítményüknek köszönhetően a felhasználók által generált egyre nagyobb többletforgalmat is képesek kezelni. Az eszköz tervezésekor a gyártó elsősorban azokra a vállalkozásokra gondolt, melyek kiváló lefedettséget szeretnének elérni úgy, hogy mindeközben megőrizzék az esztétikus környezetüket. Az NWA5120 access pointok könnyedén felhelyezhetők akár a mennyezetre vagy a falra is, így például szállodáknak, szabadidő központoknak, vagy oktatási intézményeknek kiváló választás lehet az eszköz. A felszereléshez nincs szükséges komoly beruházásokra, pl. nagy mennyiségű hálózati kábelek lefektetésére.

NWA5120 access point

A fejlesztésnek köszönhetően pedig kevesebb access point több felhasználót képes egyszerre kiszolgálni, így biztosítva a vállalkozásoknak befektetésük megtérülését.

Ingyenes firmware frissítés

A ZyXEL access point eszközeihez ingyenes firmware frissítést tesz hozzáférhetővé. A kiterjesztett tulajdonságok a frissítés telepítése után azonnal elérhetővé válnak az eszközön. A gyártó ezt mindenféle pluszköltség nélkül biztosítja felhasználói számára. Az eszköz mindkét tartományában egyaránt támogatja a 2.4 GHz és 5GHz-es frekvenciasávokat, így különböző felhasználói csoportoknak elkülönítéséhez is megfelelő választás lehet.

Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere elmondta: „Az elmúlt évben folyamatosan nőtt a kereslet a vezeték nélküli hozzáférési pontok kiépítéséhez szükséges eszközök iránt, az NWA5120 és NWA300-N sorozat pedig minden eddiginél sikeresebb lehet. A könnyű felszerelhetőség, a szépen megtervezett design és a többi versenyképes jellemző már eddig is a népszerű termékek közé emelte a két eszközt, a legújabb firmware fejlesztés pedig még nagyobb teljesítményt és sokoldalúságot ad hozzá.”

 

Vissza