Szűrés

A(z) televízió kulcsszót tartalmazó cikkek

A Hisense elhozza a nagyképernyős tévézés forradalmát

2024. január 11. -

Több mint 100 ezer hangegységgel rendelkező szonikus lézertévét és ultravékony, 14 milliméter mélységű óriásképernyős tévét is bemutatott a Hisense a CES 2024 kiállításon. A kínai gyártó ULED X termékcsaládja három új modellel, a 110UX, a 98UX és az egyedi formavilágú 75UX tévével bővült, a lézertévék területén pedig elhozta az első feltekerhető kijelzőt. A Hisense idén az autóiparba is belép, legkorszerűbb kijelző-technológiáját a járművekbe épített kivetítőrendszerében mutatja meg.

Tovább

A TCL hatalmas méretű tévéje is megtalálható a CES-en

2024. január 10. -

A TCL Electronics (1070.HK) – a világ egyik vezető fogyasztói elektronikai termékeket gyártó vállalata, és egyike a világ két legnagyobb televíziógyártójának – egy óriási pavilonnal várta a világ legnagyobb technológiai eseményének, a CES 2024-nek a látogatóit, ahol úttörő jelentőségű technológiai megoldásokat, fejlett szórakoztató eszközöket, újgenerációs viselhető eszközöket, okosotthon-készülékeket mutatott be – olyan eszközöket, amelyek meghatározzák azokat a módokat, ahogyan az emberek világszerte kapcsolatba kerülnek a jövő technológiáival. 

Kulcsszavak: TCL, televízió, CES 2024
Tovább

Az LG átlátszó OLED TV-je újradefiniálja a képernyőélményt

2024. január 10. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES-en mutatja be a világ első vezeték nélküli, átlátszó OLED tévéjét. Az LG SIGNATURE OLED T egy igazi technológiai különlegesség, amely az átlátszó 4K OLED képernyőt az LG vezeték nélküli videó- és hangátviteli technológiáival kombinálja, így a készülék számos lehetőséget kínál a lakberendezés terén is. Az LG OLED kiváló képminőségét az új α (Alpha) 11 AI processzor képfeldolgozási teljesítménye teszi teljessé. Az új televízió öt innovációs díjat nyert el a 2024-es CES díjátadón, köztük a legjobb innovációknak járó Best of Innovation kitüntetést.

Tovább

Samsung: Eljött a kijelzők új korszaka

2024. január 8. -

A Samsung a CES 2024 kiállítás megnyitója előtt jelentette be a QLED, MICRO LED, OLED és Lifestyle kijelzőinek legújabb termékcsaládját. A következő generációs MI-alapú processzorok bevezetésével ezek a modellek az MI-alapú képernyőtechnológia korszakát indítják útjára, amelyek újraalkothatják az okoskijelzők lehetőségeiről alkotott elgondolásunkat. A továbbfejlesztett kép- és hangminőség mellett az új készülékek a Samsung Knox által nyújtott MI-alapú biztonsági funkciókat nyújtanak, amelyek egyéni életstílusuk kialakítására és megélésére ösztönözhetik a felhasználókat.

Tovább