Szűrés

A(z) televízió kulcsszót tartalmazó cikkek

Lenyűgöző vizuális élményt kínálnak az LG legújabb OLED tévéi

2024. január 5. -

Az LG Electronics (LG) a 2024-es CES-en mutatja be legújabb OLED televízióit, amelyek új szintre emelik az otthoni szórakozás élményét. A vállalat legújabb, négyszeres teljesítményű mesterségesintelligencia-processzorával felszerelt OLED termékcsalád legújabb tagjai páratlan vizuális élményt nyújtanak még élénkebb, élethű képminőséggel.

Tovább

Az LG új QNED készüléke 98 hüvelykes képátlóval kápráztatja el a nézőket

2024. január 2. -

Az LG Electronics (LG) bejelentette legújabb, 2024-es QNED és QNED Mini LED televízióit. A még szélesebb képernyőválaszték része egy ultranagy, 98 hüvelykes modell is, amely életteli képminőséggel, fejlett, mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozási technológiákkal, széleskörű személyre szabhatósággal és kifinomult dizájnnal érkezik.

Tovább

Minősítést kaptak a gyengén látókat támogató Samsung televíziók

2023. október 17. -

Low Vision Care, azaz „A látási nehézségekkel küzdőket támogató” minősítést kaptak a Samsung 2023-ban bemutatott Neo QLED és QLED termékcsaládjának modelljei*  a TÜV Rheinlandtól. Ezt a tanúsítványt azon termékek érdemelhetik ki, amelyek megfelelnek olyan szabványoknak, mint a képmegjelenítés és a látásérzékelés javítása, ezzel segítve a tompalátásban – egyfajta látáskárosodásban – érintett felhasználókat.

Tovább

A Samsung Art Store kínálata új kollekcióval bővül

2023. szeptember 18. -

A Metropolitan Művészeti Múzeum (The Met) a Samsunggal karöltve elérhetővé teszi a legértékesebb műalkotásait a vállalat okostévéinek millióin. A Samsung Art Store-nak* köszönhetően a The Frame felhasználók lakásuk belső tereit folyamatosan megújíthatják, saját ízlésük szerint alakíthatják a leghíresebb művészek alkotásaiból és a legnevesebb múzeumok gyűjteményiből válogatva, a több mint 2300 digitális műalkotás közül választva. Ezt a kínálatot bővíti most a Samsung és a Met együttműködése.

Tovább