Szűrés

A(z) TCL kulcsszót tartalmazó cikkek

Jól szerepeltek a TCL legújabb innovációi a CES-en

2024. január 18. -

A TCL Electronics, a világ egyik vezető fogyasztói elektronikai termékeket gyártó vállalata ma arról számolt be, hogy számos terméke és technológiai megoldása, így például a 115 hüvelykes QM891G QD-Mini LED televízója, egyes okostelefonjai és tabletjei, amelyeket a TCL új NXTPAPER 3.0 kijelző-technológiával láttak el, a RayNeo X2 Lite AR-szemüvege, valamint a TCL Q Class hangfalai számos díjban és elismerésekben részesültek a szaksajtó és szakmai szervezetek részéről.

Kulcsszavak: CES 2024, TCL
Tovább

A TCL hatalmas méretű tévéje is megtalálható a CES-en

2024. január 10. -

A TCL Electronics (1070.HK) – a világ egyik vezető fogyasztói elektronikai termékeket gyártó vállalata, és egyike a világ két legnagyobb televíziógyártójának – egy óriási pavilonnal várta a világ legnagyobb technológiai eseményének, a CES 2024-nek a látogatóit, ahol úttörő jelentőségű technológiai megoldásokat, fejlett szórakoztató eszközöket, újgenerációs viselhető eszközöket, okosotthon-készülékeket mutatott be – olyan eszközöket, amelyek meghatározzák azokat a módokat, ahogyan az emberek világszerte kapcsolatba kerülnek a jövő technológiáival. 

Kulcsszavak: TCL, televízió, CES 2024
Tovább

A TCL bemutatta a legújabb zászlóshajó termékeit és innovációit

2023. augusztus 29. -

A TCL, a világ egyik vezető szórakoztatóelektronikai brandje és a világ két legnagyobb tévégyártójának egyike egy online termékbemutató keretében lerántotta a leplet a brand 2023-as csúcsfejlesztéseiről, és izgalmas bejelentések sorozatával készült. Ilyen volt többek között egy forradalmian új Mini LED technológia, egy új, nagyméretű TV-termékcsalád, a magával ragadó, világelső hangzásvilág a Dolby Atmos FlexConnect segítségével, valamint a vásárlók életminőséget is javító fejlesztések az okosotthon-technológiák révén.

Kulcsszavak: TCL, telefon, televízió
Tovább

A TCL három EISA-díjat nyert, többek között az EISA Otthoni Mozi Mini LED TV kategóriában

2023. augusztus 22. -

A TCL, a világ két legnagyobb tévégyártójának egyike, az EISA díjak kapcsán kivételes elismerésekről számolt be. Az audiovizuális innováció területén Európa vezető szervezeteként elismert Expert Imaging and Sound Association (EISA) három különleges díjjal is kitüntette a 98 colos tévék piacvezetőjét. A zsűri ezzel ismerte el a vállalat elhivatottságát, amellyel a kijelzőtechnológiák fejlesztésében újra és újra átlépi a korábbi határokat.

Tovább