Szűrés

A(z) televízió kulcsszót tartalmazó cikkek

Továbbra is a világ top tévégyártói között a Hisense

2024. február 22. -

Több mint 25,9 millió eladott készülékkel, 2023-ban is a második helyet foglalta el a Hisense a legtöbb tévét értékesítő gyártók globális listáján. A vállalat a magyar piacon is jelentős bővüléssel zárta a tavalyi évet: több mint 38 ezer tévékészüléket adott el, így 29 százalékkal növelte a tévéeladásokat az előző évhez képest. A globális eladásnövekedésnek köszönhetően a Hisense az egyetlen márka a top 5-ös listán, amely az elmúlt hat évben folyamatosan növelte eladásait az észak-amerikai és európai piacokon.

Tovább

Ilyen tévéket vesznek a magyarok

2024. február 21. -

2024-ben több fontos sporteseményt követnek majd az emberek Magyarországról is: minden ilyen időszak jelentős lökést ad a televízió eladásoknak az eMAG-nál, az év elején pedig egy sor újdonsággal rukkolnak elő a gyártók. Azért, hogy segítse a megfelelő új készülék kiválasztását, a kereskedő összegyűjtötte, hogy mely tévés technológiákat érdemes már keresni az olcsóbb, tömegpiaci modellekben keresni, és melyek számítanak a prémium modellek kiváltságának.

Kulcsszavak: televízió, eMAG
Tovább

A Samsung idei palettájának 8 termékcsaládja részesült elismerésben

2024. február 6. -

A Samsung 2024-es Neo QLED 4K és 8K, OLED és The Frame termékcsaládjainak 8 modellje* kapta meg a TÜV Rheinland „Product Carbon Reduction”**  tanúsítványát. A nemzetközi, független szervezet harmadik fél általi teszteléseket, ellenőrzéseket végez, valamint tanúsítványokat bocsát ki. A TÜV Rheinland minősítését olyan eszközök kaphatják meg, amelyek szén-dioxid-kibocsátása az előző modellhez képest bizonyítottan csökkent, amely egyben alátámasztja a vállalat széndioxid-kibocsátás csökkentésére irányuló erőfeszítéseit is.

Tovább

A Hisense elhozza a nagyképernyős tévézés forradalmát

2024. január 11. -

Több mint 100 ezer hangegységgel rendelkező szonikus lézertévét és ultravékony, 14 milliméter mélységű óriásképernyős tévét is bemutatott a Hisense a CES 2024 kiállításon. A kínai gyártó ULED X termékcsaládja három új modellel, a 110UX, a 98UX és az egyedi formavilágú 75UX tévével bővült, a lézertévék területén pedig elhozta az első feltekerhető kijelzőt. A Hisense idén az autóiparba is belép, legkorszerűbb kijelző-technológiáját a járművekbe épített kivetítőrendszerében mutatja meg.

Tovább