Galaxy Ace 3 – Újabb részletek

Farkas Norman - 2013. április 16.

Egy benchmark program jóvoltából újabb információk kerültek napvilágra a Samsung hamarosan bemutatkozó, középkategóriás üdvöskéjéről.

Nemrég röppent fel a hír, hogy úton van a Galaxy Ace sorozat harmadik tagja, mely elődeihez hasonlóan kiemelkedő népszerűségre számíthat a  ár/érték arányú kütyükre vadászó felhasználók körében. Eddig nem sokat lehetett tudni a jövevényről, de a GLBenchmark nevű tesztprogram jóvoltából ez változott. Az Ace 3 ugyanis felbukkant a szoftverben, mely gyönyörűen kilistázta egyes tulajdonágait.

Megtudtuk például, hogy a Galaxy Ace 3 fedélzetén az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer Nature UX 2.0 felülettel felturbózott verziója fut, működéséért pedig egy kétmagos, 1GHz órajelű Broadcom processzor felel, amit VideoCore GPU és 800 x 480 pixel felbontású (WVGA) kijelző egészít ki.

Bár a program nem „beszél” a készülék további jellemzőiről, a várakozások szerint 1GB RAM, NFC modul, microSD kártyahely és 5 megapixeles hátlapi kamera is kerül bele, a fent említett WVGA megjelenítő pedig 4 hüvelykes átmérővel bír.

A pletykák szerint heteken belül lehullhat a lepel a cirka 300 eurós kezdőárral piacra kerülő mobilról, mely nem csak egy-, hanem kétkártyás verzióban is hódíthat majd.

 

 

 

[Forrás: SamMobile]

Vissza