Galaxy Mega 5.8 és 6.3 – Újabb részletek

Kütyü Magazin - 2013. április 9.

Újabb információk bukkantak fel, melyek lerántják a leplet a Samsung hamarosan bemutatkozó óriásmobiljainak hardveres felszereltségéről. A Galaxy Mega 5.8 tudáslistáját a SamMobile, a Galaxy Mega 6.3-ét pedig a koreai Daum weboldal osztotta meg a nagyvilággal.

Mint tudjuk, a Samsung egy új, okostelefon-táblagép hibrideket felvonultató sorozat elindítását tervezi, mely a beszédes Mega nevet kapja. A széria első képviselői a Galaxy Mega 5.8 és Galaxy Mega 6.3 modellek lesznek, melyek hardveres felszereltségéről eddig nem igazán álltak rendelkezésre információk.

A SamMobile-nak köszönhetően már nem kell sötétben tapogatóznunk a Galaxy Mega 5.8 mobil tudása kapcsán, ugyanis az oldal elérhetővé tette annak részleges specifikációját. A GT-9152-es modellszám egy kétkártyás, Android 4.1 vagy 4.2 Jelly Bean rendszer köré épülő okostelefont rejt, mely 5,8 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású (qHD) érintőképernyővel, 2 megapixeles előlapi- és 8 megapixeles hátlapi kamerával, 1,5GB RAM-mal, kétmagos, 1,4GHz-es processzorral, valamint 2600mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A 164 x 83,8 x 9,7 milliméteres jövevény egy picit méretesebb a Galaxy Note II-nél.

A GT-i9200 modellszámú Galaxy Mega 6.3 tudásáról a koreai Daum rántotta le a leplet. Az oldal állítása szerint kétmagos Exynos processzor, 8 megapixeles fő- és 2 megapixeles előlapi kamera került az eszközbe, melynek 6,3 hüvelykes kijelzője valószínűleg nagyobb felbontású, mint testvéréé.

A Galaxy Mega 5.8 és 6.3 modellek várhatóan júniusban landolnak a piacon. Sajnos egyelőre egyik jövevényt sem csodálhatjuk meg képeken, de valószínűsíthető, hogy külső megjelenésük az alábbi képen látható Galaxy Grandot idézi.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza