Hamarosan Kínában az első Android 4.2-es Lenovo – S920

Czipperer Dia - 2013. március 22.

Jövő hónapban érkezik a kínai piacra a Levono új készüléke, az S920. A korábban napvilágot látott homályos fotókon tényleg a négymagos procival felszerelt, Android 4.2-es okostelefont láthattuk. 

Április elején kerül a boltok polcaira a Lenovo S920, bár egyelőre csak Kínában. A korábban homályos fotókon pózoló modell most jó minőségű képeken is megcsodálható.

A készüléket egy négymagos, 1,2 GHz-es MT6589 processzor hajtja, és Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel fut. Egyébként ez az első olyan Lenovo készülék, amely ezt a verziót használja.

Bár a tulajdonságait elnézve nem áll a csúcsok csúcsán, azért nem rossz kis telefonnal állunk szemben. Igazából a Galaxy Note II mellett méltán megállná a helyét.

5,3 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, amelynek felbontása 1280x720 pixeles. Elő- és hátlapi kamerával egyaránt rendelkezik, az előbbi 8, míg az utóbbi 2 Megapixeles. RAM tekintetében pedig 1 GB-ot érdemelt ki.  Belső memóriájáról nincsenek információk, de MicroSD támogatással rendelkezik. Az aksija 2,250 mAh-es.

Ami igazán vonzóvá teszi, az a mérete, pontosabban a vastagsága, amely mindössze 7,9 milliméter. Sajnos egyelőre csak a kínai piacot célozta meg a levono, és nem tudni, máshol is kapható lesz-e a közeljövőben.

Ahogy az árakról sincsenek egyelőre információk, de reméljük, nem emelkednek túlságosan a magasba, tekintve, hogy a készüléket a megfizethető kategóriába tartozó MediaTek CPU hajtja.

 

 

 

Forrás: Unwiredview.com

 

 

Vissza