Érkezik a Samsung Gear S2 frissítése

Czipperer Dia - 2016. július 15.

A Samsung frissíti Gear S2 okosórájának szoftverét. A dél-korei techóriás számos főbb fejlesztésen dolgozott az elmúlt időben, melyekről most hivatalosan is lehullt a lepel.

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy frissítette Gear S2 okosóráját. A szoftverfrissítés folyamatosan érkezik majd az eszközökre, és mérete 61,1 MB. A Gear S2 Classic típusú eszközhöz a R732XXU2DPFB számú, a hagyományos karórához pedig a R730XXU2DPFB firmware verzió érhető el.

Az update révén az eszköz nagyobb szabadsághoz jutott: már kevésbé függ a telefontól. Mindez abban nyilvánul meg, hogy immáron a saját felületén is képes telepíteni a javasolt alkalmazásokat, és mindezzel nem zavarja meg a csatlakoztatott mobiltelefont.

Az eszköz továbbá egy új, My Photo névre keresztelt megjelenéssel is gazdagodott. Mindez azt jelenti, hogy saját fotót állíthatunk be háttérképnek, sőt akár egyszerre tíz különböző alkotást is kiválaszthatunk, melyeket felváltva helyez majd ki a „számlapra”.

 

 

Ezen felül lehetővé vált a közösségi média megosztás, illetve új parancsokkal bővült a Timer és a Message applikáció, ha az S Voice-t használjuk. További jó hír még, hogy az alváskövetés teljesen automatikus lett.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza