A Samsung Galaxy S6 edge 2015 legjobb okostelefonja

Kütyü Magazin - 2016. február 26.

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a Galaxy S6 edge és a Gear S2 okosóra Global Mobile Awards díjat nyert az idei Mobil Világkongresszuson (MWC). Legyen szó hardverekről, szoftverekről vagy szolgáltatásokról, a mobil innováció terén élen járó vállalat folyamatosan feszegeti a határokat, hogy olyan eszközöket dobhasson piacra, amelyekkel a felhasználók még teljesebbé tehetik mindennapjaikat. 

Elismerve a Samsung kiválóságra való törekvését a design és a funkció terén, a Gear S2 kapta a “Legjobb Fogyasztói Hálózati Elektronikus Eszköz” díját a legkiválóbb mobileszközök kategóriában. Külön kiemelték az okosóra sokoldalú, kör alakú dizájnját, és könnyű kezelhetőségét, amelyek jóval kényelmesebb és élményszerű használatot tesznek lehetővé. 

A Samsung Galaxy S6 edge-et pedig a funkcionális dizájnjáért és egyszerű, gördülékeny használatot biztosító kialakításáért 2015 legjobb okostelefonjának választották. 

„Nagy megtiszteltetést jelent számunkra, hogy piacvezető technológiáink ilyen magas szintű elismerésben részesültek” – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. „A Samsung továbbra is elkötelezett aziránt, hogy olyan mobilkészülékekkel jelenjen meg a piacon, amelyeket a felhasználók inspiráltak, és amelyek megalkotása során mindenkor a fejlődést és innovációt tartották szem előtt.” – tette hozzá. 

Vissza