Szűrés

A(z) ultrabook kulcsszót tartalmazó cikkek

Továbbfejlesztette KIRA Ultrabook-családját a Toshiba

2015. június 24. -

A Toshiba továbbfejlesztette KIRA sorozatát. Az Ultrabook egy 5. generációs Intel Core processzort kapott és 13 órás akkumulátor üzemidőt garantál.

 

Kulcsszavak: Intel, ultrabook, Toshiba
Tovább

Kecses "2 in 1" gépek az Asustól – itt az új Transformer Book Chi sorozat

2015. január 9. -

Az ASUS bejelentette a Transformer Book Chi sorozatot, melynek tagjai pengevékony windowsos gépek, amik kétféle funkcionalitást kínálnak egyben: egy nagy teljesítményű noteszgépét, amely a billentyűzet leválasztásával zökkenőmentesen praktikus táblagéppé alakítható, ha arra van szükség.

Tovább

A Lenovo bemutatta a világ legkönnyebb 14 hüvelykes ultrabookját

2015. január 6. -

A Lenovo az idei Consumer Electronic Show-n (CES) mutatta be új ThinkPad termékportfólióját. A legújabb generációs ThinkPad X1 Carbon, a világ legkönnyebb 14 hüvelykes, nagy teljesítményű ultrabookját is leplezték. Az ikonikus márka a százmilliomodik gép eladását ünnepli.

Tovább

Az Asus bemutatta a Zenbook UX303 Ultrabookot

2014. október 28. -

Az Asus bejelentette az új Zenbook UX303-mat. A készülék a hagyományos, eleganciát és teljesítményt ötvöző Zenbookok új generációjának előhírnöke. Az új formatervű gép vékony és könnyű, füstös barna színt és klasszikus Zenbook-részleteket kapott. Az UX303 is egy Ultrabook, csak van egy kis különbség. 

Tovább