Szűrés

A(z) Asus kulcsszót tartalmazó cikkek

Négykártyás grafikát kiszolgáló Z97-WS alaplap az Asustól

2014. június 24. -

Az ASUS bejelentette a munkaállomásokhoz szánt Z97-WS alaplapot. Az Intel Z97 lapkakészletre épülő alaplap igény szerinti használható NVIDIA GeForce SLI és AMD CrossFireX technológiával és kiemelkedő tápmegoldásokkal. 

Kulcsszavak: grafika, alaplap, Asus
Tovább

CP Zero Client monitorok és Zero Client Box az ASUS-tól

2014. április 28. -

Az ASUS bejelentette, hogy már kapható a CP220, illetve CP240 Zero Client monitor és a CPX20 Zero Client Box, amelyet azoknak a vállalatoknak szántak, akik hatásos és költséghatékony IT-felügyeleti rendszert szeretnének kiépíteni VMware alapú virtuális asztaligép-infrastruktúrájuk (VDI) támogatására.

Kulcsszavak: ASUS, Asus, monitor
Tovább

Az Asus felfedte, mely modellek kapnak Android 4.4 KitKat frissítést

2014. február 28. -

Az Asus végre csatlakozott a többi androidos gyártóhoz, s elárulta, hogy tervei szerint mely készülékekre teszi elérhetővé az Android 4.4 KitKat rendszerfrissítést a jövőben.

Tovább

ASUS GTX Titan Black – brutál grafikus kártya exkluzív hangolással

2014. február 20. -

Az ASUS ma bejelentette egy új grafikus kártya, a GTX Titan Black megjelenését, amelynek lelke a vadonatúj, 980 MHz-es sebességre képes GeForce GTX Titan Black grafikus feldolgozóegység (GPU), és amelynek tökéletesített, hozzáférhető, egyszerű és rendkívül biztonságos túlhajtását az exkluzív GPU Tweak technológia biztosítja.

Kulcsszavak: grafikus kártya, Asus
Tovább