Szűrés

A(z) Asus kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyorsabb, hűvösebb, halkabb – Asus Strix GTX 750 Ti OC grafikus kártya

2014. július 30. -

Az ASUS bejelentette a Strix GTX 750 Ti OC grafikus kártyáját, amelynek lelke egy NVIDIA GeForce GTX 750 Ti grafikus feldolgozóegység (GPU), és amelyet kifejezetten a saját képességeik határait feszegető játékosok számára terveztek.

Tovább

Gamer alaplap az Asustól – H97-Pro

2014. július 29. -

Az ASUS bejelentette a H97-Pro Gamer nevű új ATX alaplapot, amely 10 Gbit/s sebességű M.2 és SATA Express kapcsolatokkal, Intel Gigabit Ethernet hálózatkezeléssel és GameFirst II technológiával gyorsítja a játékot. A felhasználók számára további előny a SupremeFX játékokhoz optimalizált hangja, illetve a Sonic Radar ll technológia, amely rejtett előnyt biztosít az FPS-játékok kedvelőinek.

Tovább

Négykártyás grafikát kiszolgáló Z97-WS alaplap az Asustól

2014. június 24. -

Az ASUS bejelentette a munkaállomásokhoz szánt Z97-WS alaplapot. Az Intel Z97 lapkakészletre épülő alaplap igény szerinti használható NVIDIA GeForce SLI és AMD CrossFireX technológiával és kiemelkedő tápmegoldásokkal. 

Kulcsszavak: grafika, alaplap, Asus
Tovább

CP Zero Client monitorok és Zero Client Box az ASUS-tól

2014. április 28. -

Az ASUS bejelentette, hogy már kapható a CP220, illetve CP240 Zero Client monitor és a CPX20 Zero Client Box, amelyet azoknak a vállalatoknak szántak, akik hatásos és költséghatékony IT-felügyeleti rendszert szeretnének kiépíteni VMware alapú virtuális asztaligép-infrastruktúrájuk (VDI) támogatására.

Kulcsszavak: ASUS, Asus, monitor
Tovább