Szűrés

A(z) adapter kulcsszót tartalmazó cikkek

1.200 Mbps adatsebességre képes PLA a piacon

2015. február 2. -

Új, 1.200 Mbps adatsebességre képes Powerline Gigabit Ethernet Adaptert dobott piacra a tajvani ZyXEL. Az eszköz a legújabb HomePlug Av2 standardra épül, és olyan nagyfelbontású tartalmak közvetítésére is alkalmas, mint például a HD filmek, az online játékok vagy egyes applikációk.

Tovább

AC750 útválasztóból és AC450 adapterből álló csomag az ASUS-tól

2014. február 3. -

Az ASUS bejelentette az „RT-AC52U with USB-AC50” elnevezésű terméket, amely egy kétsávos AC750-es útválasztóból és egy AC450 vezeték nélküli adapterből álló csomag, és elérhető áron kínál azonnali átállást a legfrissebb 802.11ac Wi-Fi technológiára – akár 733 Mbit/s adatátviteli sebesség eléréséhez. Így az eszköz akár 150%-kal is bővíti a vezeték nélküli elérési területet. 

Tovább

Egyre népszerűbbek a powerline-ok

2013. szeptember 19. -

Általános trend, hogy egyre többen használnak video streaming szolgáltatást és játszanak nagy sebességű, interaktív játékokkal. Többek között ennek is köszönhető, hogy egyre jobban virágzik a powerline adapterek piaca. A ZyXEL új, PLA5000 Gigabit Ethernet HD sorozatával ezt az igényt ismerte fel, eszközei az első olyan powerline termékek, melyek támogatják az új HomePlug AV2 szabványt, ezáltal pedig biztosítják az 600Mbps sebesség elérését is.

 

Tovább

Bluetooth "zene adapterrel" rukkolt elő a HTC

2012. május 22. -

A tajvani gyártó EVO 4G LTE készülékhez szánt kiegészítője lehetővé teszi, hogy bármilyen 3,5mm-es jack csatlakozóval szerelt hangrendszeren hallgathassunk zenét a telefonunkról anélkül, hogy vezetékekkel kellene bajlódnunk. A megoldásnak elsősorban az autósok vehetik hasznát.

Kulcsszavak: adapter, Bluetooth, zene, HTC
Tovább