Szűrés

A(z) WLAN kulcsszót tartalmazó cikkek

Teljesítmény, bonyodalmak nélkül

2016. október 20. -

Nagy teljesítményű, minden szolgáltatással felvértezett, mégis rendkívül hozzáférhető és könnyen felügyelhető Wireless LAN architektúrát kínál kis- és középvállalatoknak, iskoláknak és kórházaknak a NETGEAR ProSAFE Wireless Controller WC7500.

Tovább

Hallgass zenét otthoni hangrendszereden a mobilodról! – EVOLVEO Audiostreamer Wifi

2015. március 9. -

A cseh gyártó a magyar piacon is bevezette az Audiostreamer Wifi eszközét, amelynek segítségével kiváló minőségben hallgathatjuk az iOS-es és androidos okostelefonon vagy tableten tárolt zenéket otthoni hangrendszerünkön.

Tovább

A Huawei bemutatta LTE Cat4-képes CarFi készülékét

2015. március 3. -

A Huawei bemutatta autókhoz kifejlesztett 4G LTE mobil WiFi készülékét, a Huawei CarFi-t. A kütyü kényelmesebbé teszi a mindennapjainkat azáltal, hogy használatával lehetővé válik a WiFi csatlakozás az autókban is.

Tovább

QR-kód alapú WiFi csatlakozásra képes projektor az Epsontól

2014. december 16. -

Magyarországon is kapható az Epson első hordozható üzleti projektora, amely QR-kód segítségével történő WiFi csatlakozást kínál. Az EB-W28 3LCD projektort okos eszközökkel való használatra tervezték, így lehetővé teszi a tartalom gyors és egyszerű megosztását. A készülék innovatív QR-kód generátor funkciója hozzájárul az interaktív projektorélményhez.

Tovább