Szűrés

A(z) modem kulcsszót tartalmazó cikkek

Prémium wifi eszköz a UPC internet előfizetésekhez

2016. augusztus 16. -

Az eddigieknél gyorsabb és erősebb wifi modemet kínál a UPC Magyarország előfizetőinek, ráadásul kedvezményesen. Az új készülék, amely a UPC anyavállalata, a Liberty Global saját fejlesztése, a 2,4 és az 5 GHz-es tartományban is működik, a legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint, és az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra tudja továbbítani az erős jelet.

Tovább

A Huawei bemutatta LTE Cat4-képes CarFi készülékét

2015. március 3. -

A Huawei bemutatta autókhoz kifejlesztett 4G LTE mobil WiFi készülékét, a Huawei CarFi-t. A kütyü kényelmesebbé teszi a mindennapjainkat azáltal, hogy használatával lehetővé válik a WiFi csatlakozás az autókban is.

Tovább

Snapdragon 805 – az UHD mobilok szíve

2013. november 21. -

A Qualcomm bemutatta új chipsetjét, mely a Snapdragon 805 nevet kapta. A csúcsmobilokba szánt SoC négy Krait 450 maggal és rendszerszintű Ultra HD támogatással érkezik, utat nyitva ezzel a 3840 x 2160 pixel felbontású megjelenítőkkel szerelt kütyük gyártása előtt.

Tovább

Huawei: új mobil Wi-Fi és Wi-Fi modem készülékek

2012. június 24. -

A Huawei a GSMA Mobile Asia Expo 2012 szakkiállításon mutatta be Wi-Fi termékeinek új kínálatát. A bemutatott készülékek egyike a Huawei Mobil Wi-Fi E5331, amely Németországban elnyerte a Red Dot Design-díjat, és 4500 pályázó termék közül az egyetlen díjazott volt a mobil Wi-Fi kategóriában.

Tovább