Szűrés

A(z) OTP kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobilfizetési szolgáltatást indított az OTP Bank

2017. június 21. -

Az OTP Bank újabb mérföldkőhöz érkezett a digitális fejlesztések terén, a mai napon elindította érintéses mobilfizetési megoldását. A mobilfizetés területén folyamatos fejlesztéseket hajt végre a hitelintézet, június elején már megújult a Simple alkalmazás, az új, érintéses mobilfizetési szolgáltatás bevezetése pedig ennek a folyamatnak egy újabb lépése.

Tovább

A Simple elindította online fizetési rendszerét

2015. december 11. -

A PayU december végével radikálisan csökkenti a piaci jelenlétét Magyarországon. Az OTP Mobillal kötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően a PayU azon kereskedő partnerei számára, akik nem tudják tovább használni a fizetési megoldást az OTP Mobil saját platformjával, a Simple Online Fizetési Rendszerrel biztosítja a változatlan minőségű szolgáltatást.

Tovább

Mobilon is utalnának a hazai okostelefon-tulajdonosok

2011. július 20. -

A hazai okostelefon-tulajdonosok harmada, 270 ezer ember nyitott egy kifejezetten erre az eszközre optimalizált internetbanki alkalmazásra – derült ki egy, az OTP Bank megbízásából készített friss felmérésből. A kutatás rávilágít arra is, hogy a megkérdezettek az egyik legfontosabb mobilbanki alkalmazásnak az átutalást tartják.

Tovább