Szűrés

A(z) Freecom kulcsszót tartalmazó cikkek

Freecom külső meghajtó TV programok rögzítésére

2012. szeptember 24. -

A Freecom bemutatta a Mobile Drive Sq TV-t, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy televíziós programokat rögzítsünk rá USB-n keresztül. A kompakt, 2,5 colos SATA merevlemez egy speciálisan tervezett rögzítőegységgel érkezik, aminek segítségével az eszközt könnyedén elhelyezhetjük a tévénk hátoldalán és csatlakoztathatjuk az USB-porthoz.

Kulcsszavak: Freecom, winchester
Tovább

A világ legkisebb Thunderbolt-támogatással rendelkező külső merevlemeze

2012. június 11. -

A Freecom a mai napon bemutatta a legújabb Mobile Drive Mg-t, amely immár a Thunderbolt adatátviteli szabványt is támogatja. Mindössze 15 miliméteres vastagságával és simított magnézium burkolatával, a díjnyertes Mobile Drive Mg mindig vonzó választás a megjelenésre sokat adó Apple rajongók számára. Thunderbolt-támogatásának és 1 terabájtos kapacitásnak köszönhetően az eszköz belseje is kifejezetten impozáns.

Kulcsszavak: Freecom, winchester
Tovább

Televízióhoz kapcsolható külső merevlemez a Freecomtól

2012. április 27. -

A Freecom bemutatta a Hard Drive Sq, a 3.5” innovatív, négyzetalakú külső merevlemez megoldását. A számítógépen tárolt adatok háttérmentésén és tárolásán túl az új meghajtó közvetlenül a TV-hez csatlakoztatható, így az alkalmas USB felvétel készítésére és a felvételek azonnali lejátszására is.

Kulcsszavak: Freecom, winchester
Tovább