Szűrés

A(z) Excel kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Office tavasztól Microsoft 365 néven fut tovább

2020. március 31. -

Április 21-től a Microsoft 365 néven válik elérhetővé az új O365. A névváltást elsősorban az indokolja, hogy az eddigi irodai alkalmazások – a mesterséges intelligencia erőteljes használatának köszönhetően – munkahelyi és életvezetési tanácsadókká lépnek elő. A word segít érthetőbben fogalmazni, az Excel adatelemzővé lép elő, még érdekesebb előadások a PowerPoint-tal, biztonságosabb közös munka – ezt nyújtja a Microsoft365. Egyes újdonságok már a mai naptól, mások fokozatosan, a közeljövőben válnak elérhetővé az egyéni és a családi előfizetők számára.

Tovább

A tesztfázis után megérkeztek az Office appok Androidra

2015. június 25. -

Sikeresen zajlott az Office alkalmazások androidos tesztidőszaka. A Word, Excel és Power Pont mától Android eszközökre is elérhető.

Tovább

Microsoft Office iOS és Android rendszerre is

2014. március 28. -

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

Tovább