Szűrés

A(z) üzlet kulcsszót tartalmazó cikkek

Samsung Smart & Premium Megoldás Központ nyílt Budapest szívében

2014. május 3. -

A Samsung megnyitotta Budapest belvárosában, a Váci út 33. szám alatt Smart & Premium Megoldás Központját, mely a fogyasztói igények maximálás kiszolgálása érdekében született. A szervizt, bemutatótermet és ügyfélszolgálatot is magába foglaló üzletben mindenki választ kaphat Samsung termékekkel kapcsolatos kérdéseire, vagy szervizeltetheti készülékeit, és természetesen vásárlásra is van lehetőség.

Tovább

Egyedüli mobilszolgáltató a Vodafone a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

2014. április 3. -

Vodafone mobilkommunikációs szaküzlet nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér érkezési oldalán. Ezzel a magyarországi mobilszolgáltatók közül egyedüliként jelenik meg a repülőtéren.

Tovább

Áprilisban befejeződik a Nokia akvizíciója

2014. március 26. -

A finn gyártó bejelentése szerint a következő hónapban lezárul az üzlet, melynek keretében a Microsoft kezébe kerül a Nokia mobiltelefonos részlege.

Tovább

Toshiba Z-sorozat - tartós, könnyű notebookok üzletembereknek

2013. október 16. -

A Toshiba bemutatta legújabb, Z-sorozatú laptopjait, melyeket kifejezetten üzleti felhasználók számára terveztek. A Portégé Z30, Tecra Z40 és Tecra Z50 modelleket a letisztult forma, az egy feltöltéssel akár egy teljes munkanap alatt is üzemképes, nagy kapacitású akkumulátor és az egységes dokkolócsatlakozó jellemzi, így az eltérő igényeknek megfelelő modellek azonos dokkolóval is használhatók. 

Tovább