Szűrés

A(z) laptop kulcsszót tartalmazó cikkek

Használt laptopokkal a környezetünkért

2023. augusztus 20. -

Manapság a környezetvédelmi szempontok mérlegelése rendkívül fontos az okoseszköz vásárlásakor, mivel az elektronikai eszközök gyártása és használata jelentős környezeti hatással jár, például a nyersanyagok kitermelése, az energiafelhasználás és a hulladékkezelés terén. De vajon létezik-e környezetbarát laptop? A használt elektronikai cikkek térnyerésével az ökolábnyom mérete csökkenthető-e és ha igen, mennyivel? Az okos eszközök hosszú élettartama és energiahatékonysága fontos szerepet játszik a fenntarthatóság terén.

Kulcsszavak: Furbify, laptop
Tovább

Közeledik az iskolakezdés – ezek a legkeresettebb elektronikai eszközök

2023. augusztus 17. -

A tanévkezdéshez közeledve idén is megindul a roham nem csak az írószerek, de az oktatáshoz szükséges elektronikai eszközök iránt is. Az Euronics szakértői most összefoglalták, hogy mik ilyenkor a legkeresettebb termékek, mi alapján érdemes a különféle képzési szinten tanulóknak kiválasztani az ideális eszközt, és mekkora kiadással kell számolnunk az egyes készülékek beszerzésekor.

Tovább

Tanácsok telefon és laptop vásárláshoz

2023. augusztus 1. -

Az iskolakezdés a legtöbb családnak hatalmas anyagi terhet jelent. A jelenlegi gazdasági viszonyok között még a megszokottnál is fontosabb a szülők számára, hogy a lehető legolcsóbban ússzák meg az iskolakezdést. Vannak azonban nagyobb tételek, amiket nehéz kikerülni.

Tovább

Itt a Dell legújabb üzleti portfóliója

2023. április 4. -

Ideje belátni, hogy a különböző munkatípusok világában élünk. Legyen szó hibrid, távoli, rugalmas vagy irodai munkáról, a munkavégzés módja és helyszíne ma már mindenki esetében más és más. Egy dolog azonban alapvetően állandó: a technológia. Ez a közös nevező az együttműködés és a hatékonyság mögött, amely a rugalmasság és szabadság új lehetőségeit kínálja.

Tovább