Szűrés

A(z) kiállítás kulcsszót tartalmazó cikkek

Stratégiai együttműködés a Leica Camera, a Panasonic és a Sigma között

2018. szeptember 25. -

A Photokina 2018 szakkiállítást megelőző sajtótájékoztatón jelentette be stratégiai partnerségét a Leica Camera AG, a Panasonic és a Sigma. Az L-Mount Alliance egy páratlan együttműködési forma, amely mindhárom vállalat vevői számára előnyös. Az összefogásnak köszönhetően a Panasonic és a Sigma a fényképezőgépeknél és az objektíveknél is használhatja a Leica saját fejlesztésű L bajonett (L-Mount) szabványát. A három partnervállalat közös munkájának eredményeként még fontosabb szerepet kap az L bajonett technológia a fényképezés világában.

Tovább

Az AOC új gaming monitorokat mutat be a 2018-as gamescom-on

2018. július 11. -

A monitorok szakértőjeként ismert AOC idén is jelen lesz a gamescom kiállításon. A 02.2 terem A046 B047 standon a monitorok széles skáláját mutatja be, a kezdő szintű, 144 Hz-es és 1 ms-os monitoroktól kezdve a felső kategóriás, akár 240 Hz-es frissítési rátával is büszkélkedő prémium AGON gaming monitorok is jelen lesznek.

Tovább

Technológiából művészet, művészetből technológia

2018. március 22. -

Különleges együttműködést jelentett be a Samsung Electronics és a Szépművészeti Múzeum. A 73 év után ismét látogatható Román Csarnokban április 2-ig a Samsung THE FRAME készülékein tekinthetik meg az érdeklődők a Szépművészeti Múzeum gyűjteményének 5 világhírű alkotását. A THE FRAME most először látható élőben Magyarországon, a két fél ugyanakkor máris tárgyalásokat kezdett az együttműködés kiterjesztéséről.

Tovább

Ívelt és színes jövő

2017. augusztus 29. -

Az IFA 2017 kiállításon, a 22. csarnokban a látogatók felfedezhetik a Philips monitorok izgalmas, új világát, azaz az ívelt kijelzők, az eddigi legkiválóbb kontrasztot és színt biztosító High Dynamic Range (HDR) technológiát, a jövő felbontásait (8K) és a professzionális felhasználók számára alkotott lenyűgöző kijelző megoldások rendkívül széles palettáját. 

Tovább