Szűrés

A(z) adatátvitel kulcsszót tartalmazó cikkek

Telemedicina: életmentés a Telenor segítségével

2014. április 11. -

A mobiltechnológia fejlődésének köszönhetően elképesztő mértékben megváltozhat a jövőben az egészségügyi ellátás gyakorlata. Az Uzsoki Utcai Kórház januártól októberig tartó kísérleti projektje is az információtechnológiai fejlődésnek köszönhetően valósul meg, amelyben a telemedicinás eszközökkel mért eredmények továbbítását Telenor SIM kártyák biztosítják.

Tovább

AC750 útválasztóból és AC450 adapterből álló csomag az ASUS-tól

2014. február 3. -

Az ASUS bejelentette az „RT-AC52U with USB-AC50” elnevezésű terméket, amely egy kétsávos AC750-es útválasztóból és egy AC450 vezeték nélküli adapterből álló csomag, és elérhető áron kínál azonnali átállást a legfrissebb 802.11ac Wi-Fi technológiára – akár 733 Mbit/s adatátviteli sebesség eléréséhez. Így az eszköz akár 150%-kal is bővíti a vezeték nélküli elérési területet. 

Tovább

A leggyorsabb memóriakártya – SanDisk Extreme ProCFast 2.0

2013. szeptember 16. -

A SanDisk újdonsága, az Extreme Pro CFast 2.0 két szempontból is jelentős. Egyrészt ez az első CFast 2.0-ás memóriakártya, valamint a leggyorsabb is jelenleg a világon.

Tovább

NFC-vel kijelzőtuning? [Videó]

2013. augusztus 23. -

Manapság számos dologra használható már az úgynevezett NFC (Near Field Communication) technológia, de arra biztosan nem gondoltuk volna, hogy bármit felturbózzunk vele. A TechSpot számolt be róla, hogy E-ink kijelzők „meghajtására” is használhatjuk.

Tovább