Szűrés

A(z) VR-szemüveg kulcsszót tartalmazó cikkek

Előrendelhető a Samsung Galaxy Note7

2016. augusztus 16. -

A Samsung Electronics ma Európa-szerte előrendelhetővé tette a Galaxy Note7 okostelefont. Annak érdekében, hogy a Samsung hatékonyan tudja kezelni a Note készülék iránti egyedülállóan nagy felhasználói igényt, az előrendelési szakaszban limitált darabszámú készlet áll rendelkezésre.

Tovább

A jövő technológiája többé nem elérhetetlen

2016. július 26. -

A tenger mélyén kalandozni, virtuális lufit fújni, térben rajzolni és az alkotást minden szögből megcsodálni? Július 25-től a Magyar Telekom Allee-beli üzletében mindez lehetséges a bemutatásra kerülő dinamikusan növekvő, iparágának legfejlettebb, legélethűbb technológiával bíró készülékével, a HTC VIVE-val.

Tovább

VR szemüveg gyerekeknek, ami tanít?

2016. július 21. -

Idén júliusban kerül a hazai polcokra a Mattel játékgyártó gyerekeknek szánt VR szemüvege, a View-Master, ami amellett, hogy ellenőrzött és biztonságos tartalmakat használ,  szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket a virtuális világba és hasznos információkkal tanítja is őket.

Tovább

Kolivri: elindult az első magyar Virtuális Valóság (VR) videó és fotómegosztó oldal

2016. június 27. -

A kreatív mobilalkalmazások fejlesztésével foglalkozó, budapesti székhelyű ARworks ma elindította a Kolivri nevű, Virtual Reality (VR) videó- és fotómegosztó platformját. Ez az első magyar fejlesztésű weboldal, amely képes lejátszani és megjeleníteni 360 fokos videókat és fotókat, valamint VR szemüvegre optimalizált mobiltelefonos alkalmazásokkal is rendelkezik. A Kolivri a www.kolivri.com címen érhető el.

Tovább