Szűrés

A(z) Leica kulcsszót tartalmazó cikkek

Stratégiai együttműködés a Leica Camera, a Panasonic és a Sigma között

2018. szeptember 25. -

A Photokina 2018 szakkiállítást megelőző sajtótájékoztatón jelentette be stratégiai partnerségét a Leica Camera AG, a Panasonic és a Sigma. Az L-Mount Alliance egy páratlan együttműködési forma, amely mindhárom vállalat vevői számára előnyös. Az összefogásnak köszönhetően a Panasonic és a Sigma a fényképezőgépeknél és az objektíveknél is használhatja a Leica saját fejlesztésű L bajonett (L-Mount) szabványát. A három partnervállalat közös munkájának eredményeként még fontosabb szerepet kap az L bajonett technológia a fényképezés világában.

Tovább

Új fényerős, nagylátószögű objektív a piacon

2017. április 19. -

Szerdán a Panasonic bemutatta új, nagylátószögű zoommal rendelkező, digitális, cserélhető objektívét, a LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH modellt (35 mm-es egyenérték: 16-36 mm). Ez a LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 sorozat második darabja.

Tovább

A Huawei bemutatta P10 és P10 Plus okostelefonjait

2017. február 27. -

A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb prémium okostelefonjait, a Huawei P10-et és P10 Plus-t. Az új zászlóshajó készülékek a Leicával közösen fejlesztett elő- és hátlapi kamerával, valamint 3D arcfelismerő funkcióval érkeznek. 

Tovább

A Huawei P9-es fotók eladásával akár a készüléke árát is megkereshetjük

2016. május 26. -

A Huawei együttműködést kötött az EyeEm tulajdonosával, így a fotószerkesztő applikáció már 5 millió új Huawei P9 készüléken gyárilag elérhető app. Az alkalmazás segítségével bárki megoszthatja, közzé teheti, sőt értékesítheti is saját képeit.

Tovább