Szűrés

A(z) Leica kulcsszót tartalmazó cikkek

A világ első teljes tartományú F1.7 teleobjektívje

2021. július 8. -

A Panasonic bemutatja új, cserélhető LEICA DG VARIO-SUMMILUX 25-50 mm / F1.7 ASPH. (H-X2550) teleobjektívjét, amely rendkívül nagy, F1.7 értékű rekesszel rendelkezik a teljes 50 és 100 mm (35 mm-es egyenérték) közötti zoomtartományban, és olyan kimagasló optikai teljesítményt nyújt, ami megfelel a LEICA szigorú szabványainak is. A LEICA DG VARIO-SUMMILUX 25-50 mm / F1.7 ASPH. fényképezés mellett videofelvételekhez is használható, hogy a professzionális fotósok és operatőrök elvárásainak is megfeleljen.

Tovább

Megújul a LEICA DG 25 mm fix gyújtótávolságú objektív

2019. augusztus 29. -

A Panasonic továbbfejlesztette mikro négyharmados szabványú, fix fókuszú LEICA DG objektívjét. A nagy, F1.4 értékű rekeszen kívül az új LEICA DG SUMMILUX 25 mm / F1.4 II ASPH. (H-XA025) csepp- és porálló kialakítást is kapott, hogy terepen is bírja az igénybevételt, és kompatibilis a nagy sebességű autofókusz maximum 240 képkocka/másodperces képérzékelő-meghajtásával is.

Tovább

Lenyűgöző képek mobillal

2019. augusztus 14. -

A fekete kontinens egyik legháborítatlanabb országát mutatja be legújabb kampánya keretében a Huawei. A vállalat workshopján 9 ország 13 fotósa tölthetett négy napot a varázslatos természeti adottságokkal rendelkező Namíbiában, ahol a Leica világhírű nagykövete, Kristian Dowling avatta be a résztvevőket az okostelefonos-fényképezés kulisszatitkaiba. A hollywoodi filmekből is ismerős helyszíneket és azok sokszínű élővilágát Magyarországról egyedüli résztvevőként Bodnár Zsófia is megörökíthette a Huawei legújabb csúcskészülékének segítségével.

Tovább

A világ első full-range F1.7 standard zoomos objektívje

2019. június 3. -

A Panasonic bemutatta a legújabb cserélhető standard zoomos objektívjét, a LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH-t (H-X1025), amely rendkívül nagy, F1.7 értékű fényerővel rendelkezik a teljes 20 és 50 mm (35 mm-es egyenérték) közötti zoomtartományban, és olyan kimagasló optikai teljesítményt nyújt, ami megfelel a LEICA szigorú szabványainak is. A LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. fényképezés mellett videofelvételekhez is kiválóan használható, hogy a professzionális fotósok és operatőrök elvárásainak is megfeleljen.

Tovább