Szűrés

A(z) mobilfotó kulcsszót tartalmazó cikkek

Így készíthetsz profi fotókat a mobiloddal

2022. június 26. -

Az okostelefonok azon túl, hogy összekapcsolják az embereket, a fényképezés népszerűsítésével is hozzájárultak mindennapjaink megváltoztatásához. Bár még nem érték el a professzionális fényképezőgépek teljesítményét, az okostelefonos fényképezőgépek a megjelenésük óta rengeteget fejlődtek. Azáltal, hogy a fotózás könnyen elérhetővé vált, sokan már nemcsak egyszerűen befogadóként tekintenek magukra, hanem felfedezték a bennük rejlő alkotói ambíciókat is. Ez a szenvedély pedig arra ösztönzi őket, hogy folyamatosan fejlesszék képességeiket.

Tovább

A mobilfotózás képminősége ma már vetekedhet egyes DSLR fényképezőgépek képminőségével is

2022. június 9. -

A HONOR globális technológiai márka a Counterpoint Research által szervezett online rendezvényen, mint a telekommunikációs iparág egyik vezetője osztotta meg tapasztalatait. A „Smartphone Imaging Trends: New Directions Capturing Magic Moments” (Új irányok a varázslatos pillanatok megörökítésében) webinárium vendége volt a HONOR, hogy bemutassa vezető szerepét az okostelefonok élvonalbeli képalkotási megoldásai terén és ismertesse az okostelefonok kameráinak jövőjét alakító trendeket.

Tovább

A Xiaomi és a Leica ugyanazt vallja a mobil képalkotásról

2022. május 25. -

A Xiaomi, a fogyasztói elektronikai termékek és okoseszközök globális, vezető gyártója, valamint a minőség iránti évszázados és rendíthetetlen elkötelezettségéről, innovatív technológiákról és a német szakértelmet övező bizalomról ismert Leica hivatalosan bejelentették, hogy a mobil képalkotás területén stratégiai együttműködési megállapodást kötnek egymással. Az első olyan okostelefont, amelynek képalkotó technológiáját a két vállalat közösen fejlesztette ki, júliusban fogják bemutatni.

Tovább

Magyar siker a HUAWEI nemzetközi mobilfotós megmérettetésén

2022. január 13. -

Magyar amatőr fotós diadalmaskodott a HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021 nemzetközi mobilfotós versenyén. Tompa Attila Generációk című alkotásával – két másik versenyzővel egyetemben – elnyerte az Év fotósa címet, valamint a fődíjjal járó 10 ezer dolláros nyereményt. A világ legnagyobb mobilfotós versenyén idén több mint száz országból egymilliót meghaladó nevezés érkezett, az amatőr és profi fotósok tíz kategóriában küldhették be HUAWEI telefonokkal készített képeiket, vagy videóikat.

Tovább