Szűrés

A(z) jövő kulcsszót tartalmazó cikkek

Az okos kütyük a szórakoztatóipar univerzális csatornái – beszámoló a Telenor Jövőkutató Szimpóziumáról

2014. április 16. -

Az okoseszközök térnyerése és a zsebre vágható internet több területen új irányba terelte fogyasztói szokásainkat. A Telenor tegnap tartott Jövőkutató Szimpóziumán szakértők keresték a választ arra a kérdésre, hogy miként formálódik a médiafogyasztás, s általa a médiaipar a jövőben. Vajon túlsúlyba kerülnek a maximális kényelmet és az új igényeket kiszolgáló megoldások – mint például a Telenor MyTV – a hagyományos műsorszórással szemben?

Tovább

Szemüveg okostelefon helyett? – Google Project Glass [Videó]

2012. április 5. -

A keresőóriás egy két és fél perces videóban mutatja be a jövő szemüvegét, mely több, a mai okostelefonok által nyújtott szolgáltatást – szó szerint – elénk képes varázsolni.  A Project Glass segítségével gyerekjáték a navigáció és a tartalommegosztás, s a kommunikációban is elsőrangú pajtásunk lehet a futurisztikus eszköz.

Tovább

Morph koncepció: A Nokia által levédetve

2012. március 30. -

A finn óriás levédette a 2008-ban bemutatott, alakváltásra képes koncepcióját. A Morph részletes leírását tartalmazó beadvány az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalának nyilvántartásában bukkant fel.

Tovább

Videón a Corning jövőképe [Videó]

2012. február 6. -

Egy hat perces videóból tudhatjuk meg, hogy milyennek képzeli el a jövőt a népszerű Gorilla Glass alkotója, a Corning. Egy hasonló, rendkívül látványos felvétellel tavaly is előrukkolt a gyártó, de az idei „látomás” még annál is futurisztikusabbra sikerült.

Kulcsszavak: Corning, jövő, videó
Tovább