Szűrés

A(z) hangrendszer kulcsszót tartalmazó cikkek

Következő generációs technológiák a Samsung 2015-ös EU Fórumán

2015. február 9. -

A Samsung a Monacóban megrendezett 2015-ös Samsung EU Fórumon mutatta be az „okosabb” jövőre vonatkozó elképzeléseit. A vállalat az európai TV piacon megszerzett vezető szerepének megerősítésére a 88-hüvelykes SUHD TV-jét hozta el. Emellett új, prémium hangzást nyújtó audio megoldásokat, az otthoni sütést-főzést kellemesebbé tevő intelligens háztartási készülékeket is piacra dob Európában a cég.

Tovább

A Samsung bemutatta legújabb ívelt termékeit

2014. szeptember 6. -

A Samsung lenyűgöző ívelt képernyős TV-k és audio készülékek széles választékával robbant be az IFA 2014-re. A vállalat 17 ívelt UHD és Full HD LED TV-vel állt elő, melyek 48 hüvelyktől 105 hüvelykig terjedő méretben érhetőek el. A forradalmian új 105 hüvelykes hajlítható UHD TV és az ívelt hangfalak bemutatásával a Samsung tovább erősíti az ívelt megoldások terén elért piaci pozícióját.

Tovább

Az LG OLED és Smart TV-jét, hangrendszerét és okostelefonját is díjazta az EISA

2014. augusztus 20. -

Az LG 4K OLED TV-je, SmartTV-je, SoundPlate hangrendszere és csúcskategóriás LG G3 okostelefonja egyaránt elismerésben részesült az EISA (European Imaging and Sound Association) 2014–2015-ös díjátadóján. Az LG az egyetlen vállalat, amely három egymást követő évben érdemelte ki az EISA díját OLED TV technológiájáért.

Tovább

Samsung HT-H5550W 3D Blu-ray házimozi rendszer teszt – meggyőző alakítás

2014. június 16. -

Kipróbáltuk a Samsung erőteljes, 3D Blu-ray házimozi rendszerét, és nem csalódtunk benne. Az 5.1 csatornás szett remek hangzást nyújt, ráadásul a tévénken kívül számos egyéb eszközhöz is játszi könnyedséggel csatlakoztathatjuk a DLNA, a Bluetooth, az USB port és az NFC jelenlétének köszönhetően.

Tovább