Szűrés

A(z) Xiaomi kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatták a Xiaomi Wireless AR Smart Glass Discovery Edition-t

2023. február 28. -

A Xiaomi, a fogyasztói elektronikai termékek és okoseszközök globális, vezető gyártója a barcelonai MWC-n egy úttörő jelentőségű fejlesztést mutatott be, a Xiaomi Wireless AR Smart Glass Discovery Edition-t. A csúcstechnológiát képviselő innováció a Xiaomi első vezeték nélküli AR (kiterjesztett valóság) szemüvege, amely IoT-ra támaszkodva kínál a környezet fényviszonyaihoz is igazodó retina kijelzőt. Az eszköz egy Snapdragon Spaces-kompatibilis okostelefonhoz kapcsolható, kifinomult módon követi a kézmozdulatokat, számos olyan applikációt támogat, amelyek a nagyobb felületen való megjelenítését segítik, és több előremutató innovatív megoldást kínál az eszközök közötti kompatibilitás megteremtése terén is. 

Tovább

Professzionális minőségű Leica kamerarendszer a Xiaomi csúcskategóriás modelljeiben

2023. február 27. -

A Xiaomi Barcelonában mutatta be csúcskategóriás okostelefon-családját, a Xiaomi 13 szériát. A Xiaomi 13 és a Xiaomi 13 Pro teljesen új élményt, jóval magasabb minőséget kínál a fényképezés terén a Xiaomi és a Leica stratégiai partnerségének, a két cég szoros együttműködésének köszönhetően.

Tovább

A Xiaomi legújabb termékei újradefiniálják a szórakozást és az okos mindennapokat

2023. február 27. -

A Xiaomi nemzetközi termékbejelentő eseményén, Barcelonában mutatta be legújabb AIoT-termékeit. Az innovatív termékcsalád három tagja, a Xiaomi Buds 4 Pro, a Xiaomi Watch S1 Pro, és a Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra az élményteli szórakoztatás forradalmasítását ígéri. Kivételes termékeivel zökkenőmentes, magával ragadó élményt biztosítva a Xiaomi új szintre emeli az emberek technológiával való kapcsolatát szerte a világon.

Tovább

Ezek a legjobb Xiaomi robotporszívók 2023-ban

2023. január 31. -

A robotporszívók az utóbbi évek legnagyobb háztartási szenzációivá nőtték ki magukat, ami nem meglepő, hiszen a jobb modellek a legmodernebb technológiára épülnek, igazi okoseszközök, elérhető árat képviselnek és ami a legfontosabb: valóban működnek is.

Tovább