Szűrés

A(z) PureView kulcsszót tartalmazó cikkek

Hazánkban a mobil fotózás új királya – Lumia 1020

2013. szeptember 26. -

Kedd este Magyarországon is bemutatkozott a Nokia új nagyágyúja, a Lumia 1020. A fotózásra kiélezett újdonság a Windows Phone platform első olyan képviselője, amelybe sikerült átültetni a 808 PureView-ben látott 41 megapixeles, veszteségmentes nagyítást lehetővé tévő kamerát, sőt annak továbbfejlesztett verzióját. A finn gyártó belvárosban tartott eseményén lehetőségünk volt kipróbálni a multimédiás szörnyeteget, s megtapasztalhattuk a mobil fotózás csúcsát jelentő „PureView élményt”.

Tovább

Megint az Apple vérét szívja a Nokia [Videó]

2013. augusztus 6. -

A finn gyártó új reklámfilmje arra próbálja rádöbbenteni a felhasználókat, hogy mennyivel jobb minőségű képek készíthetők a Lumia 925 modellel, mint az iPhone 5-tel. Az igazi csavar a dologban, hogy a spotban sorra megjelennek egy korábbi iPhone 5 reklám motívumai.

Tovább

Ilyen képeket lő a Lumia 1020

2013. július 17. -

A finn gyártó megosztott néhány fotót hivatalos blogján a nagyközönséggel, hogy szemléltesse, milyen remek minőségben örökíthetők meg a pillanatok a nemrég bemutatott Lumia 1020 készülékkel.

Tovább

Bemutatkozott a Nokia Lumia 1020

2013. július 12. -

A finn gyártó tegnap hivatalosan is lerántotta a leplet fotózásra kiélezett csúcsmobiljáról, mely a Lumia 1020 nevet kapta. A New York-i eseményen bemutatott készülék 41 megapixeles, optikai képstabilizátorral felvértezett PureView kamerával rendelkezik, így kompromisszummentes megoldást jelenthet azok számára, akik előszeretettel használják okostelefonjukat az emlékezetes pillanatok megörökítésére.

Tovább