Szűrés

A(z) Eset kulcsszót tartalmazó cikkek

Hello Halloween: gépeinket is támadják a zombik

2014. november 3. -

A vezető, proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat, az ESET kutatói Halloween alkalmával védelmi tippeket adnak az ilyenkor fokozódó veszélyek miatt, és összegyűjtötték az öt legfélelmetesebb zombi botnetet.

Tovább

Megérkezett az ESET NOD32 Antivirus 8 és az ESET Smart Security 8

2014. október 23. -

Az ESET bemutatta biztonsági szoftver termékeinek legújabb otthoni verzióját: megérkezett az ESET NOD32 Antivirus 8 és az ESET Smart Security 8. A legújabb kiadás Botnet elleni védelmet és továbbfejlesztett Exploit blokkoló funkciókat tartalmaz, amelyek a biztonsági rések, az adathalászat és a közösségi hálózatokon terjedő kártevők ellen védenek.

Tovább

Zsarol a legveszélyesebb androidos mobilvírus

2014. június 7. -

A vezető, proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat, az ESET mérnökei múlt hétvégén fedezték fel a vadonatúj Android platformon terjedő trójait, amely zsaroló programként terjed és titkosítja mobil eszközeink SD kártyáját. Az ESET szakemberei nem javasolják a kért pénz kifizetését.

Kulcsszavak: Android, mobilvírus, Eset
Tovább

ESET Moblie Security – továbbfejlesztett lopásvédelemmel

2014. május 14. -

Az ESET bemutatta az Android felhasználóknak szánt ESET Mobile Security legújabb verzióját. A fejlett lopásvédelmet kínáló megoldás segíti a készülék tulajdonosait, hogy minél könnyebben nyomon tudják követni ellopott vagy elhagyott mobileszközeiket.

Tovább