Szűrés

A(z) NOD32 kulcsszót tartalmazó cikkek

Elérhető az ESET Smart Security 9 és a NOD32 Antivirus 9

2015. október 21. -

Az ESET bemutatta a Windows otthoni felhasználóinak szánt új biztonsági megoldásait: megérkezett az ESET Smart Security 9 és az ESET NOD32 Antivirus 9. Mindkét szoftver teljesen átalakított felhasználói felülettel rendelkezik, illetve az ESET Smart Security 9 új megoldást is kínál, amely a felhasználók banki tranzakcióinak és online fizetéseinek nyújt biztonságos környezetet.

Kulcsszavak: Eset, NOD32, vírusirtó
Tovább

Megérkezett az ESET NOD32 Antivirus 8 és az ESET Smart Security 8

2014. október 23. -

Az ESET bemutatta biztonsági szoftver termékeinek legújabb otthoni verzióját: megérkezett az ESET NOD32 Antivirus 8 és az ESET Smart Security 8. A legújabb kiadás Botnet elleni védelmet és továbbfejlesztett Exploit blokkoló funkciókat tartalmaz, amelyek a biztonsági rések, az adathalászat és a közösségi hálózatokon terjedő kártevők ellen védenek.

Tovább

Az ESET nyolc tippje, hogy biztonságos legyen a karácsonyi online vásárlás

2012. december 18. -

Újra beköszöntött a karácsonyi időszak és finiséhez érkezett a szeretet ünnepét megelőző vásárlási láz, melyben idén is a digitális eszközök kapnak főszerepet. Ezért az ESET egy globális kutatás eredményeit felhasználva nyolc pontban összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat a biztonságos online vásárlás érdekében.

Kulcsszavak: Eset, NOD32, security, vírus
Tovább

Lopásgátlóval felszerelt ESET NOD32 Antivirus 6 és ESET Smart Security 6

2012. május 18. -

A cyber-veszélyek elleni proaktív védekezésben vezető ESET bejelentette, hogy nyilvános tesztelés céljából elérhetővé teszi az ESET Smart Security 6 BETA és az ESET NOD32 Antivirus 6 BETA termékeit. A termékek lopásgátló funkciója alkalmas arra, hogy lokalizálja az elveszett laptopokat és megfigyelje a készüléken futó aktivitásokat. A műszaki újdonság elérhető lesz mindkét termékben, a cél, hogy minél több tesztelő kipróbálhassa, a termékek ingyenesen letölthetőek az ESET honlapról.

Kulcsszavak: Eset, vírus, security, NOD32
Tovább