Szűrés

A(z) Eset kulcsszót tartalmazó cikkek

Megújult ESET Mobile Security for Android

2013. augusztus 7. -

Az ESET bemutatta teljesen átalakított ESET Mobile Security for Android szoftverét. Továbbfejlesztett vírusvédelmi motorral, adathalászat elleni védelemmel és teljesen újratervezett felhasználói felülettel áll a felhasználók rendelkezésére. A program lehetővé teszi az Android operációs rendszerrel futó okostelefonok és táblagépek legmagasabb szintű védelmét mind a fizikai mind a digitális világból érkező fenyegetések ellen.

Tovább

Tíz tipp mobil eszközeink védelmére

2013. július 18. -

Telefonunk, táblagépünk vagy laptopunk nélkül lassan egy lépést sem teszünk és ez egyre inkább így van nyaralás közben is. Ezért utazáskor szervezetünk óvása mellett érdemes odafigyelni eszközeink védelmére is. Miután saját magunkat és otthonunkat is bebiztosítottuk, ne felejtsük el mobil eszközeink védelmét sem.

Tovább

Az ESET nyolc tippje, hogy biztonságos legyen a karácsonyi online vásárlás

2012. december 18. -

Újra beköszöntött a karácsonyi időszak és finiséhez érkezett a szeretet ünnepét megelőző vásárlási láz, melyben idén is a digitális eszközök kapnak főszerepet. Ezért az ESET egy globális kutatás eredményeit felhasználva nyolc pontban összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat a biztonságos online vásárlás érdekében.

Kulcsszavak: Eset, NOD32, security, vírus
Tovább

ESET Endpoint Security szoftver Android alapú készülékekre

2012. december 6. -

Az új megoldás tartalmazza a korábbi ESET Mobile Security Business Edition verziójának összes népszerű megoldását, kibővítve az ESET Remote Administrator és az ESET USSD Control funkcióival. Emellett magában foglalja az Lopásvédelem funkciót is, melynek segítségével lokalizálni lehet az eltűnt telefonokat, és a távlezárás segítségével megakadályozható, hogy privát vagy céges adatokhoz valamint szerverhez jogosulatlanul hozzáférjenek, egyben mobil eszközünkről, távolról törölhetőek az adatok, a telefonszámok és az üzenetek.

Tovább